Βίοι αντίθετοι στον πρώτο γύρο για Ναδάλ και Τζόκοβιτς

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο του Αμερικανικού Οπεν, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Βίοι αντίθετοι στον πρώτο γύρο για Ναδάλ και Τζόκοβιτς

Ο Τζόκοβιτς, στον πρώτο του αγώνα μετά την αποχώρησή του από τον τελικό του τουρνουά του Σινσινάτι λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό ώμο, αντιμετώπισε τον Ιρλανδό, Κόνορ Νίλαντ. Ο Σέρβος, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, χρειάστηκε να μείνει στο κορτ για 44 λεπτά αφού πήρε το πρώτο σετ με 6-0, προηγήθηκε με 5-1 στο δεύτερο και σε εκείνο το σημείο ο αντίπαλός του εγκατέλειψε το ματς.

Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος τα τέσσερα τελευταία χρόνια μετρά δύο χαμένους τελικούς και δύο χαμένους ημιτελικούς στο Αμερικανικό οπεν, θα αντιμετωπίσει στον β' γύρο τον Αργεντινό, Κάρλος Μπέρλοκ.

Σε αντίθεση με τον Τζόκοβιτς ο Ράφαελ Ναδάλ χρειάστηκε να δώσει σκληρή μάχη προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αντρέι Γκολούμπεφ. Ο Ισπανός, κάτοχος του τίτλου και νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-3, αλλά στη συνέχεια ο Καζάκος τον προβλημάτισε.

Ο Ναδάλ είδε τον αντίπαλό του να του σπάει, συνολικά, έξι φορές το σερβίς αλλά κατάφερε να αντιδράσει κατακτώντας και τα επόμενα δύο σετ με 7-1 στο tie-break και 7-5 στα γκέιμ. Επόμενος αντίπαλος του Ισπανού θα είναι ο Γάλλος, Νικολά Μαού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK