Φέντερερ-Μάρεϊ το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών

Ρότζερ Φέντερερ και Άντι Μάρεϊ ξεπέρασαν τα εμπόδια των Ζιλ Σιμόν και Βάσκε Πόσπισιλ αντίστοιχα και θα τεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον.

Φέντερερ-Μάρεϊ το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών

Έτοιμο το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Γουίμπλεντον. Ρότζερ Φέντερερ και Άντι Μάρεϊ ξεπέρασαν τα εμπόδια των Ζιλ Σιμόν και Βάσκε Πόσπισιλ αντίστοιχα και θα τεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αυτή θα είναι η 24η συνάντηση των δύο αθλητών.

Ο Ελβετός επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ (6-3 7-5 6-2) του Σιμόν σε μόλις 94 λεπτά, ενώ και ο Μάρεϊ από την πλευρά του δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Καναδό Πόσπισιλ, τον οποίο νίκησε με 3-0 σετ (6-4 7-5 6-4) και εξασφάλισε την πρόκρισή του στον έκτο ημιτελικό στο βρετανικό τουρνουά τα τελευταία επτά χρόνια.

Σε περίπτωση που ο Φέντερερ νικήσει τον Μάρεϊ και φτάσει στον τελικό, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του γηραιότερου πρωταθλητή στο Γουίμπλεντον, στην ηλικία των 33 (κλείνει τα 34 τον επόμενο μήνα).

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ