Θριαμβευτής ο Μάρεϊ

Ο Αντι Μάρεϊ έγινε ο πρώτος Βρετανός που κατακτά το Γουίμπλεντον μετά από 77 ολόκληρα χρόνια. Ο Σκωτσέζος τενίστας θριάμβευσε επί του Νόβακ Τζόκοβιτς με 6-4, 7-5, 6-4 και έβαλε στη συλλογή του το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Θριαμβευτής ο Μάρεϊ

Ο Μάρεϊ έπαιζε στην...έδρα του και φρόντισε να εκμεταλλευτεί άριστα το γεγονός αυτό. Κάθε πόντος έδινε το έναυσμα για μεγάλο πανηγύρι στις εξέδρες του κεντρικού κορτ ενώ το ίδιο συνέβαινε και σε κάθε λάθος του Τζόκοβιτς που έδειξε να επηρεάζεται από την... ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Το πρώτο σετ βρήκε τους δύο αντιπάλους σχεδόν ισοδύναμους αλλά προς το τέλος ο Μάρει δυνάμωσε το σερβίς του και επικράτησε με 6-4. Τα πρώτα ξεκάθαρα σημάδια νίκης όμως για τον Βρετανό φάνηκαν στο δεύτερο σετ.

Ο Τζόκοβιτς εκκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 4-1 αλλά ο Μάρεϊ βρήκε το κουράγιο να απαντήσει και να ισοφαρίσει σε 4-4 αφού ο Σέρβος χαλάρωσε επικίνδυνα. Η αντεπίθεση του Βρετανού συνεχίστηκε και έφτασε μέχρι την κατάκτηση του σετ (με 7-5) γεγονός που έριξε την πλάστιγγα στο μέρος του.

Στο τρίτο σετ ο Τζόκοβιτς αντιστάθηκε λυσσαλέα, πήγε και πάλι το σετ στα όρια της υπομονής ενώ ακόμα και στα ματς-πόιντς του Μάρεϊ βρήκε πολλές απαντήσεις. Η τελευταία όμως έστειλε την μπάλα στο φιλέ και τον Βρετανό στο έβδομο ουρανό. Ακόμα και ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Ο τελευταίος τενίστας από τη Μεγάλη Βρετανία που είχε κατακτήσει το Γουίμπλεντον ήταν ο θρυλικός Φρεντ Πέρι το μακρινό 1936, ενώ ο τελευταίος Σκωτσέζος ήταν ο Χάρολντ Μαχόνεϊ το 1896!

Στις δηλώσεις του ο Μάρεϊ εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του: "Δεν ξέρω καν πόσο κράτησε αυτό το παιχνίδι. Λυπάμαι, αλλά δεν θυμάμαι! Είναι σημαντική η πρωτιά και τη χρωστώ στον προπονητή μου, τον Ιβάν Λεντλ, επειδή έκανε τα πάντα για να με βοηθήσει να νικήσω. Ελπίζω να το απόλαυσε! Καταλαβαίνω πώς όλοι οι Βρετανοί ήθελαν ένα Βρετανό να πάρει το Γουίμπλεντον".

Τα σετ: 4-6, 5-7, 4-6

ΤΟ LIVE

15:34
Καλησπέρα σε όλους, θα παρακολουθήσουμε μαζί τον τελικό των ανδρών στο Γουίμπλεντον ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και στον Άντι Μάρεϊ.
15:36
Καθίστε αναπαυτικά γιατί αυτός ο τελικός δεν προβλέπεται να τελειώσει νωρίς, αν κρίνουμε από την πρόσφατη ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων.
15:42
Αναμετρήθηκαν στη Νέα Υόρκη (νικητής ο Μάρεϊ), στη Μελβούρνη (νικητής ο Τζόκοβιτς) και τώρα στο Λονδίνο. Μόνο το Παρίσι τους ξέφυγε, αφού ο Μάρεϊ δεν συμμετείχε λόγω τραυματισμού. Όσο υπάρχει ο Ναδάλ θα... χρειαστεί προσπάθεια για να παίξουν και στο Παρίσι.
15:44
Ο Τζόκοβιτς κατέκτησε το Γουίμπλεντον το 2011 σε μια εκπληκτική χρονιά για την καριέρα του και ο Μάρεϊ έπαιξε τελικό το 2012 και νίκησε στο Γουίμπλεντον στο ολυμπιακό τουρνουά. 
15:52
O Tζόκοβιτς έχει νικήσει στους τρεις τελευταίους αγώνες, αλλά ο Μάρεϊ πήρε τη νίκη στον ημιτελικό του ολυμπιακού τουρνουά. Νίκη στα δύο σετ, όχι στα τρία.
15:53

κώστας : Ποιός είναι καλύτερος στο χορτάρι?Γιάτι οι δύο προηγούμενοι τελικοί μεταξύ τους ήταν σε σκληρή επιφάνεια

15:55
Νομίζω πως για πρώτη φορά έχουν τις ίδιες πιθανότητες στον τελικό. Ο Τζόκοβιτς είναι καλύτερος παίκτης, καλύτερος αθλητής και έχει κατακτήσει το Γουίμπλεντον στο παρελθόν. Όμως ο Μάρεϊ είναι άλλος άνθρωπος μετά το US Open, δεν πιέζεται από το κοινό. Όπως σε όλα τα αθλήματα είναι ποιος θα ξεκινήσει καλύτερα.
16:02
Φυσικά δεν πέφτει "καρφίτσα" στο κεντρικό κορτ και στο Murray Mount (Henman Hill) τις υπόλοιπες μέρες. Μέχρι και 100.000 λίρες πωλούνταν τα καλά εισιτήρια μέχρι πριν από λίγες ώρες σύμφωνα με το ESPN. 77 χρόνια περιμένουν οι Βρετανοί τον δικό τους νικητή στο Γουίμπλεντον.
16:02

Νίκος : Τι εχετε να πειτε για Γιανοβιτς; Φανηκε εξαιρετικος παιχτης στον ημιτελικο,και αν δεν εχανε το 3ο σετ απο 4-1 ισως να ηταν αυτος εδω σημερα.

16:04
Τον γνωρίσαμε στο Masters του Παρισιού. Από τα προκριματικά στον τελικό. Έχει μεγάλο μέλλον, απλά πρέπει να μάθει να ελέγχει τα νεύρα του. Και στην Αυστραλία και στη Γαλλία και στην Αγγλία υπήρξαν θέματα με τη συμπεριφορά του. 
16:05
Στο Βελιγράδι έχουν στηθεί γιγαντοοθόνες για να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι τον (δίχως συζήτηση) κορυφαίο αθλητή όλων των εποχών της χώρας, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
16:07
Οι δύο φιναλίστ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για τις παραδοσιακές φωτογραφίες, την κλήρωση κτλ. Σε λίγο ξεκινάει η προθέρμανση.
16:09

Νίκος : Ναι αλλα με τα νευρα του και τα mindgames του καταφερε να βγαλει εκτος ρυθμου τον Μαρει. Καμμια φορα χρειαζεται και ενας τετοιος χαρακτηρας,να παιζει τον ρολο του κακου.

16:15
Στο Royal Box κάθονται αρκετοί παλιοί πρωταθλητές, η Μάριον Μπαρτόλι νικήτρια στις γυναίκες, ο πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ.
16:15

πανος : το δειχνει κανενα καναλι??η νετ?

16:15
Η Nova και σε 3D
16:16
O τελικός θα ξεκινήσει με τον Τζόκοβιτς να σερβίρει πρώτος.
16:23
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 1-0: Με ένα ράλι 20 χτυπημάτων ξεκίνησε ο τελικός. Ο Μάρεϊ επιτέθηκε στο μπάκχαντ του Τζόκοβιτς και προηγήθηκε με 40-0! Ρίσκαρε και άνοιξε την πόρτα στον Σέρβο που έσωσε το break.
16:26
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 1-1: Με τον πρώτο άσο στον τελικό ο Μάρεϊ προηγήθηκε με 40-0, ο Τζόκοβιτς τον έτρεξε και με ένα διαγώνιο χτύπημα πήρε τον πόντο. Με δεύτερο άσο ο Μάρεϊ ισοφάρισε.
16:39
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 1-2 BREAK: Το... ατελείωτο είχε αυτό το γκέιμ. Στην 8η ευκαιρία για break στο ματς ο Μάρεϊ ανέβηκε στο φιλέ, έσφιξε τη γροθιά και τέλειωσε το γκέιμ με ένα winner με το μπάκχαντ. Αρκετά νωρίτερα ο Τζόκοβιτς είχε ισοφαρίσει επικρατώντας σε ένα ράλι 25 χτυπημάτων.
16:40

Μιχάλης : Για ποιον λόγο δεν αγωνίστηκε ο Άντι Μάρει στο Ρολάν Γκαρός;Αλλά σας παρακαλώ θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερες συνομιλίες για μπάσκετ ή ποδόσφαιρο με δημοσιογράφους γιατί όταν είχα απορίες δεν μου έδωσαν απαντήσεις. Ρώτησα πώς βλέπετε την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.Σας ικετεύω.Δώστε μια απάντηση

16:42
Ο Μάρεϊ ήταν τραυματίας και επέλεξε να θυσιάσει το Ρολάν Γκαρός για να είναι έτοιμος για το Γουίμπλεντον. Το χώμα δεν είναι η καλύτερη επιφάνεια του. Όσο για το Ευρωμπάσκετ δεν είμαι ρεπόρτερ μπάσκετ για να ξέρω. Λογικά έχουμε προοπτικές στο ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, οι άλλες ομάδες έχουν τρανταχτές απουσίες, αλλά έχουμε και καινούργιο προπονητή.
16:42

Κωνσταντίνος : Σε ποιο νούμερο της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται ο Μάρει;

16:42
Στο Νο2, μια νίκη δεν θα τον φέρει στο Νο1 μετά το Γουίμπλεντον.
16:45

Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 2-2 BREAK: Τραγικό πρώτο σερβίς για τον Μάρεϊ που επιστρέφει το break στον Τζόκοβιτς. Ο Λεντλ κοιτάζει προβληματισμένος.

16:45

Πέτρος : Από ποιον αποκλείστηκε ο Ναδάλ στο Γουίμπλεντον;

16:46
Από τον Βέλγο Στιβ Νταρσίς στον 1ο γύρο.
16:49

Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 3-2: Ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε με 40-0. Τα θαλάσσωσε στο βολέ και άνοιξε την πόρτα στον Μάρεϊ. Ο Σκωτσέζος πήρε ακόμα έναν πόντο, αλλά μέχρι εκεί.

16:50
Εν τω μεταξύ στο γερμανικό Grand Prix, επεισοδιακό και αυτό, ο Φέτελ είναι ο νικητής. Ο Γκροζάν παραχώρησε τη δεύτερη θέση στον τιμέιτ του, Ράικονεν.
16:51

Σωτήρης : Ποιός τενίστας έχει πάρει πιο πολλές φορές το Γουίμπλεντον;

16:52
Eπτά έχουν ο Σάμπρας και ο Φέντερερ. Επτά και ο Ουίλιαμ Ρένσο τα πρώτα χρόνια.
16:53
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 3-3: Έξι γκέιμ μετά από 33 λεπτά. Θα είμαστε εδώ αρκετή ώρα.
16:53

παναγιωτης : τι εννοείτε παραχώρησε την δεύτερη θέση. Δηλαδή τι έκανε?

16:54
Έκανε πέρα και τον προσπέρασε ο Ράικονεν. 
16:54

Μανώλης : Πώς γίνεται κάποιοι τενίστες να είναι καλύτεροι στο χόρτο παρά στο χώμα ή το αντίθετο;

16:56

Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 3-4 BREAK: Love γκέιμ για τον Μάρεϊ. Υπερβολικός Τζόκοβιτς σε αυτό το κρίσιμο γκέιμ.

16:58
Λοιπόν Μανώλη, στο χώμα η μπάλα κινείται πιο αργά, στο χορτάρι πιο γρήγορα. Ο Μάρεϊ δεν είχε χωμάτινο γήπεδο για να παίξει όταν μεγαλώσει, ούτε και οι Αμερικανοί. Αν έχεις καλό σερβίς είναι εύκολο να παίξεις στο χορτάρι. Δεν σε κάλυψα, αλλά είναι μεγάλη συζήτηση. 
16:58

Γιάννης : Πόσοι Έλληνες τενίστες συμμετείχαν στο Γουίμπλεντον;

16:59
Μόνο η Λένα Δανιηλίδου. Τραυματίστηκε στα προκριματικά και δεν ολοκλήρωσε την  προσπάθεια της. 
16:59
Με την ευκαιρία δύο Αυστραλοί ομογενείς ο Νικ Κύργιος και ο Θανάσης Κοκκινάκης πήραν το διπλό στα τζούνιορ. 
17:09
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 3-5: Με τον τέταρτο άσο του στο ματς ο Μάρεϊ σώζει την πρώτη ευκαιρία για break. Έσωσε και το δεύτερο με όμορφο παιχνίδι στο φιλέ. Ο Τζόκοβιτς τα θαλάσσωσε στο φιλέ και με δεύτερο σμας ισοφάρισε (40-40). Ο Μάρεϊ κράτησε το σερβίς του.
17:10

Βαγγέλης : Τί σημαίνει winner στο τένις

17:10
Όταν κερδίζεται ο πόντος δίχως να έχει ακουμπήσει τη μπάλα ο αντίπαλος.
17:11

Περικλής : Ποιά είναι η μεγαλύτρερη επιτυχία στην καριέρα του Βαγδατή;

17:11
Παγδατή θέλεις να πεις: Τελικός στο Αυστραλιανό Όπεν το 2006 και ημιτελικά στο Γουίμπλεντον την ίδια χρονιά. Από μια νίκη επί του Φέντερερ και επί του Ναδάλ και καλοί τίτλοι.
17:12

Ηλίας : Θα επιστρέψει στην Εθνική ο Διαμαντίδης;

17:12
Όχι.
17:12

john tsobanakis : Καλησπερα σε ολους. Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι πια ειναι η πιο μεγαλη ανατροπη στη ιστορια του τενις στους ανδρες.

17:12

Μάρκος : Ποια είναι η καλύτερη χώρα στο τένις;

17:14
Ισπανία, Γαλλία χώρες με σοβαρά προγράμματα στο τένις. Η Ρωσία έχει πολλούς παίκτες και παίκτριες. Σουηδία και Τσεχία έχουν μεγάλη παράδοση. Οι ΗΠΑ έχουν μείνει πίσω και η Αυστραλία αναζητεί τον επόμενο σταρ.
17:16
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-5: Ένα διπλό λάθος έφερε τον Τζόκοβιτς μια ανάσα μακριά από την απώλεια του πρώτου σετ. Κράτησε στη συνέχεια με άνεση το σερβίς του.
17:17
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6: Ο Μάρεϊ παίρνει το πρώτο σετ με love γκέιμ απέναντι στον Τζόκοβιτς. Ένα βήμα πίσω βρίσκεται ο Τζόκοβιτς στο ματς. Αναμένουμε την άνοδο του.
17:19
Mια ώρα παιχνιδιού στο "All England Club".
17:20
Μόλις 6 winners και 17 αβίαστα λάθη ο Τζόκοβιτς στο πρώτο σετ. Ίσως το χειρότερο σετ που έχει παίξει ποτέ σε τελικό Grand Slam. Εξαιρετική απόδοση στο σερβίς ο Μάρεϊ.
17:21
Με μικρή καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο σετ. Ο Μάρεϊ πήγε στα αποδυτήρια για να αλλάξει παπούτσια.
17:24
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 1-0: Ο Τζόκοβιτς κράτησε το σερβίς του με άνεση.
17:25

τεο123 : Καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω πόσο κόσμο έχει αυτή την στιγμή το γήπεδο.

17:26
15,000 χωράει το κεντρικό κορτ.
17:32
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 1-1: Ο Μάρεϊ προηγήθηκε με 40-15. Ο Τζόκοβιτς τιμώρησε το αδύναμο σερβίς με μια επιστροφή με winner. Και στη συνέχεια λύγισε τον Μάρεϊ, οδηγώντας τον σε ένα λάθος σε ένα ράλι 22 χτυπημάτων (40-40). Με καλό σερβίς ο Μάρεϊ κράτησε το σερβίς του.
17:32

Jimharis : Μακάρι ν κερδίσει ο αντι

17:35
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 2-1: Ο Τζόκοβιτς σφίγγει τη γροθιά του και σηκώνει το βλέμμα προς τους δικούς του. Το πιο εύκολο γκέιμ για τον ίδιο σήμερα με καλά πρώτα σερβίς.
17:36

filippos : pisteuo na kerdisi o marei. dikia mou provlepsi . ola ta lefta.

17:36

Demetris : mou fenete oti oi diaitites eunooun ligo ton marey i einai i idea mou?

17:36
Είναι καλός διαιτητής, απλά ο Τζόκοβιτς παραπονιέται λίγο γιατί δεν παίζει καλά σήμερα.
17:42
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 3-1 BREAK: Στα ράλι ο Τζόκοβιτς δεν έχει αντίπαλο. Διπλό break point μετά από ράλι 30 χτυπημάτων. Ο πρώην Σέρβος πρόεδρος Μπόρις Τάντιτς πανηγυρίζει το break του Σέρβου.
17:42

παναγιωτης : ένα σετ δεν έπαιξε καλά ρε admin

17:42

Lilou : οι Λαινσμεν εχουν ευνοησει τον Μαρρευ μεχρι στιγμης. Οπως και σε προηγουμενα ματς (Εχω δει τα τελευταια 2). Οχι οτι αυτο του εδωσε το πρωτο σετ απλα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

17:42

παναγιωτης : πάμε καλά nole!!!!!

17:48
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 4-1: Ανησυχία στο Κεντρικό Κορτ και σιγή. Με ένα όμορφο winner με ντροπ βολέ ο Τζόκοβιτς κάνει το 40-30 και με ένα μεγάλο σερβίς βάζει πίεση στον Μάρεϊ.
17:48

Demetris : nai gia tous linesman lew mou dinoun tin entiposi oti 8eloun na boi8isoun ton marey

17:53
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 4-2: Ο Τζόκοβιτς διαφωνεί με τον διαιτητή. Παίρνει το γκέιμ.
17:59
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 4-3 BREAK: Διπλό λάθος από τον Τζόκοβιτς για να δώσει πίσω το break στον Μάρεϊ.
18:11
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 4-4: Με έναν άσο ο Μάρεϊ  σώζει το έβδομο break. Με ένα σμας σώζει και το όγδοο και ισοφαρίζει. 
18:13
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-4: Love γκέιμ για τον Τζόκοβιτς. Ο Μάρεϊ θα σερβίρει για να μείνει στο σετ.
18:18
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-5: Με ένα δύσκολο σερβίς ο Μάρεϊ οδηγεί σε λάθος τον Τζόκοβιτς. Παράταση στο σετ.

18:19
Πιάσαμε τις δύο ώρες. Στους 8 άσους ο Μάρεϊ.
18:22
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-6 BREAK: Έξαλλος ο Τζόκοβιτς, όμως δεν του έχει μείνει challenge. Δεν είχε δίκιο ο Σέρβος ήταν μέσα η επιστροφή του Μάρεϊ. Διπλό break point για τον Μάρεϊ (15-40). Σμας για το 30-40 ο Τζόκοβιτς. Κακή επιστροφή στο slice του Σκωτσέζου και break για τον Μάρεϊ που θα σερβίρει για το σετ.
18:26
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-7: Πρώτο σερβίς που θα ζήλευε και ο Φέντερερ για τον Μάρεϊ σε αυτό το γκέιμ. Τρεις ευκαιρίες για το σετ ο Μάρεϊ. Με άσο προηγείται με 2-0 σετ.
18:28
Ο τελευταίος άνδρας που κατέκτησε το Γουίμπλεντον και ενώ έχανε με 2-0 σετ ήταν ο Ανρί Κοσέ το 1927...
18:32
Εν τω μεταξύ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "σπρώχνει" τον Μάρεϊ προς τον τίτλο. Ο Φέργκιουσον είναι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Μάρεϊ.
18:37
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-7, 0-1
18:37

Lilou : Αντε να το παρουν οι Βρετανοι επιτελους φετος, να ξεθυμανουν μπας και γλυτωσουμε απο το ποδοσφαιρικο κοινο του χρονου. Μονο γκολ δε φωναζουν σε καθε ποντο του Μαρρευ lol!

18:39
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-7, 0-1 BREAK: Ίσως πανηγυρίσει η Βρετανία σε λίγη ώρα.
18:41
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-7, 0-2: Love γκέιμ για τον Μάρεϊ. 33 τα αβίαστα λάθη για τον Τζόκοβιτς.
18:41

Ιωαννα : υπαρχει περιπτωση να το γυρισει ο Τζοκοβιτσ????

18:41
Όπως και εγώ σήμερα, έτσι κι αυτός είναι ντεφορμέ.
18:45
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-7, 1-2: Καλύτερα για τον Τζόκοβιτς
18:51
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-7, 2-2 BREAK: Ο Τζόκοβιτς ρίχνει το καπέλο του στο.. ρινγκ. Προλαβαίνει;

18:51

alexkalos : ο μαρει ειναι σκοτσεζος γιατι να πανηγυριζουν οι βρετανοι???

18:52
Είναι Βρετανός γιατί κερδίζει... 
18:52

Μάριος : Έλα ρε NOLE τι παιχνίδι είναι αυτό σήμερα???... :/

18:56
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-7, 3-2: Τρίτο σερί γκέιμ για τον Τζόκοβιτς. Νωρίτερα είχε χάσει οκτώ από τα εννέα γκέιμ
18:56

ΜΗΤΣΟΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ : μακαρι να το παρει ο τζοκοβιτς.αλλα δυστυχως ο λαισμαν και η ψυχολογια με τους αγγλους που πανηγυριζουν λες και περνουν ΤΣΟΥ ΛΟΥ δεν το κανει και τοσο ευκολο.

18:56

Polis : Γυριζει....

19:00
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-7, 4-2 BREAK: Σε άλλο γήπεδο βρίσκεται ο Μάρεϊ.
19:00

Lilou : Ιβαν Λεντλ, θεουλης! Ο αθλητης του ειναι 2-0 στα σετ, αυτος εκει σοβαρος, αμιλητος, αγελαστος!

19:00

Βασίλης : Μόνο ο Νόλε μπορεί να γυρίσει αυτό το παιχνίδι.

19:05
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-7, 4-3 BREAK: Ο Μάρεϊ είναι εδώ μαζί μας. Θυμίζουμε πως γύρισε το δεύτερο σετ από το 4-1.
19:12
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-7, 4-4: Όμορφο winner με το φόρχαντ στην ευθεία για τον Μάρεϊ που κρατάει για το 4-4.


19:13
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ 4-6, 5-7, 4-5 BREAK: Τριπλό break point για τον Μάρεϊ. Ξεσηκώνεται το κοινό. Ο Μάρεϊ τελειώνει το γκέιμ και θα σερβίρει για τον τίτλο.
19:17
Tριπλή ευκαιρία για τον Μάρεϊ.
19:18
Έσωσε το πρώτο ο Τζόκοβιτς όμορφα, πολύ όμορφα στο φιλέ.
19:18
Μεγάλη επιστροφή για τον Τζόκοβιτς. Ακόμα ένα για τον Μάρεϊ.
19:19
Ισοπαλία κυρίες και κύριοι (40-40).
19:20
Στο φιλέ ο Μάρεϊ break point ο Τζόκοβιτς.
19:21
Ισοπαλία #2 με άουτ επιστροφή για τον Τζόκοβιτς
19:22
Τυχερός στο φιλέ ο Τζόκοβιτς μετά από ένα ατελείωτο ράλι. Break point #2 για τον Τζόκοβιτς.
19:23
Ανέβηκε στο φιλέ ο Μάρεϊ. Ισοπαλία #3
19:24
Απίθανος Τζόκοβιτς στο φιλέ break point #3
19:25
Έβγαλε εκτός γηπέδου τον Τζόκοβιτς ο Μάρεϊ Ισοπαλία #4
19:26
Το σμας είναι η αδυναμία του Τζόκοβιτς. Έτρεξε πάνω κάτω ο Μάρεϊ ευκαιρία για τον τίτλο.
19:26
ΜΗΤΣΟΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ : μεχρι και εμεις εχουμε αγχωθει.
19:27
Ο Άντι Μάρεϊ ΚΑΤΑΚΤΑΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
19:27
Κωστας Βολος : Τελοςςςςςςςςςςςςς Μαρειιιιιιιιιιιιιιι
19:30
Ο Ίβαν Λεντλ δεν κατάφερε ποτέ να κατακτήσει το Γουίμπλεντον, εκείνον αγκαλιάζει πρώτο από όλους ο Άντι Μάρεϊ.
19:30

Κωστας Βολος : σχολιο με 10λεπτα καθυστεριση

19:30
Για το τέλος, δεν έχεις παράπονο.
19:34
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. Ευχαριστούμε για τα σχόλια και τη συμμετοχή σας. Το ραντεβού με το τένις το δίνουμε στο US Open τον Σεπτέμβριο. Ο Μάρεϊ υπερασπίζεται τον τίτλο του.
19:35
Lilou : Αγαπαμε Ιβαν! Μπραβο στο Μαρρευ! Ξεχαρμανιασαν κι οι Αγγλοι ας γυρισουν τωρα πισω στα ποδσοσφαιρικα γηπεδα και να αφησουν τους Τεννιστικους να απολαμβανουμε τα ματς χωρις τις κραυγες τους
19:35
Μάριος : Κριμα...γιατι ο Djokovic δεν ήταν αντιμέτωπος μονο με τον Murray αλλα και με όλο το κοινό στο σταδιο..... Συγχαριτηρια στον Murray...αλλα ήθελα τον NOLE νικητη....

News 24/7

24MEDIA NETWORK