Νικητής στον... μαραθώνιο ο Κύργιος

Μετά από μια μάχη 2 ωρών και 5 λεπτών, ο Νικ Κύργιος νίκησε με 3-2 σετ τον Ντάστιν Μπράουν και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον.

Νικητής στον... μαραθώνιο ο Κύργιος

Αν και έμεινε δύο φορές πίσω, ο Νικ Κύργιος νίκησε με 3-2 σετ τον Ντάστιν Μπράουν (6-7 (3), 6-1, 2-6, 6-4, 6-4) σε έναν αγώνα που διεκόπη για περισσότερο από μία ώρα εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν απίθανος με πολλούς θεαματικούς πόντους και 49 άσους και ο Γερμανός στάθηκε εξαιρετικά στο κορτ, παίρνοντας σε δύο περιπτώσεις το προβάδισμα. Ο Ελληνοαυστραλός όμως ήταν καλύτερος στα πιο κρίσιμα σημεία με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει πρώτα σε 1-1 και μετά σε 2-2 και τελικά να πάρει τη νίκη και μαζί και την πρόκριση.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ