Ο Τζόκοβιτς γλίτωσε τη γεμάτη Τρίτη

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά Γουίμπλεντον. Εννιά αγώνες έχουν προγραμματιστεί την Τρίτη.

Ο Τζόκοβιτς γλίτωσε τη γεμάτη Τρίτη

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να νικήσει έναν αδερφικό φίλο του. Ο Σέρβος Νο1, απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά σύμφωνα με τον Τζον Μάκενρο, προσπάθησε να σεβαστεί τον αντίπαλο του, Βίκτορ Τροΐτσκι.

Τελικά ο "Νόλε" επικράτησε 6-3, 6-1, 6-3 και πέρασε στα προημιτελικά. " Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όταν αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά, εγώ ήμουν οκτώ και εκείνος εννέα", δήλωσε ο Τζόκοβιτς.

Όπως και ο Φέντερερ, έτσι και ο Τζόκοβιτς θα έχει μια ολόκληρη μέρα για να ξεκουραστεί και να επιστρέψει στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει είτε τον Γερμανό Φλόριαν Μάγερ είτε τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ. Ο δικός τους αγώνας αναβλήθηκε για την Τρίτη εξαιτίας της βροχής που έπεφτε σχεδόν ακατάπαυστα.

Την Τρίτη θα ολοκληρωθούν δύο αγώνες για τον 4ο γύρο των ανδρών με τον Άντι Μάρεϊ να προηγείται με 7-5, 3-1 του Κροάτη Μάριν Τσίλιτς και τον Αμερικάνο Μάρντι Φις να προηγείται με 6-4, 1-1 (40-40) του Γάλλου Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα.

Ο Τσόνγκα ήταν ο πρωταγωνιστής ενός άτυχου γεγονότος, όταν χτύπησε με το μπαλάκι που έφυγε από τη ρακέτα του μια κριτή γραμμών.

Την Τρίτη θα διεξαχθούν επίσης οι αγώνες 4ου γύρου των ανδρών μεταξύ του Νταβίδ Φερέρ και του Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο, του Μπράιαν Μπέικερ και του Φίλιπ Κολσράιμπερ, αλλά και οι τέσσερις προημιτελικοί των γυναικών (Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα-Μαρία Κιριλένκο, Βικτόρια Αζαρένκα-Ταμίρα Πάστσεκ, Σερένα Γουίλιαμς-Πέτρα Κβίτοβα, Σαμπίνε Λισίτσκι-Άνγκελικ Κέρμπερ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK