Αποσύρθηκε η Μπαρτολί

Περίπου 40 μέρες μετά την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της καριέρας της, η Μαριόν Μπαρτολί ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την απόσυρσή της από το τένις σε ηλικία 28 ετών.

Αποσύρθηκε η Μπαρτολί

Η 28χρονη Γαλλίδα, η οποία βρίσκεται στη θέση νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, λίγη ώρα μετά από τον αποκλεισμό της στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Σινσινάτι από την Σιμόνα Χάλεπ.

Η κάτοχος του Γουίμπλεντον εξήγησε τους λόγους της απόφασής της, τονίζοντας πως αυτή οφείλεται κυρίως στους πολλαπλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως το κορμί της δεν αντέχει άλλο.

"Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Ποτέ δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό το ματς ήταν στην πραγματικότητα το τελευταίο της καριέρας μου. Είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Παίζω τένις για πάρα πολύ καιρό και είχα την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το μεγαλύτερο όνειρό μου. Όλοι θα θυμούνται το Γουίμπλεντον. Κανείς δεν θα θυμάται το τελευταίο ματς που έπαιξα εδώ. Πονάω παντού μετά από 45 λεπτά ή μια ώρα παιχνιδιού. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και θα μείνει για πάντα μαζί μου αλλά τώρα το σώμα μου δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει όλα αυτά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK