Ο Φέντερερ κράτησε ζωντανή την Ελβετία

Ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε με 3-1 σετ του Λέιτον Χιούιτ και η Ελβετία ισοφάρισε σε 1-1 στις νίκες την Αυστραλία, μετά το τέλος της πρώτης ημέρας της σειράς των playoff του Davis Cup.

Ο Φέντερερ κράτησε ζωντανή την Ελβετία

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στο κορτ με χορτάρι του Royal Golf Club του Σίδνεϊ, διεκδικώντας μία θέση στο World Group του Davis Cup. Οι γηπεδούχοι, Αυστραλοί ξεκίνησαν με το δεξί τη σειρά καθώς ο Μπέρναρντ Τόμιτς επικράτησε με 3-1 σετ (4/6, 6/4, 6/3, 6/3) του Στάνισλας Βαβρίνκα.

Στη συνέχεια μπήκαν στο κορτ ο Λέιτον Χιούιτ και ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Αυστραλός πήρε το πρώτο σετ με 7-5. Το δεύτερο οδηγήθηκε στο tie-break όπου ο Ελβετός επικράτησε με 7-5 και από εκεί και πέρα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα.

Ο Φέντερερ κατέκτησε τα επόμενα δύο σετ με 6-2 και 6-3 και έφερε τη σειρά στα ίσα. Ο ημιτελικός συνεχίζεται τα ξημερώματα του Σαββάτου με τον αγώνα του διπλού. Από τη μία πλευρά του κορτ θα βρεθούν οι Λέιτον Χιούιτ και Κρις Γκουτσιόνε και από την άλλη οι νικητές του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, Ρότζερ Φέντερερ και Στάνισλας Βαβρίνκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK