Διπλή νίκη και πρόκριση για Παγδατή

Ο Μάρκος Παγδατής κλήθηκε να δώσει δύο αγώνες μέσα σε λίγες ώρες στο τουρνουά "Legg Mason Tennis Classic" που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουάσινγκτον και φέρνοντας εις πέρας και τις δύο αποστολές πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Διπλή νίκη και πρόκριση για Παγδατή

Εχοντας περάσει "bye" τον πρώτο γύρο, ο 26άχρονος Κύπριος, νούμερο 7 στο ταμπλό, ρίχτηκε στη μάχη από τον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Ινδό, Σομντέβ Ντέβαρμαν. Ο Παγδατής πήρε το πρώτο σετ με 6-2 αλλά έχασε το δεύτερο με 6-0. Στο τρίτο και καθοριστικότερο επικράτησε με 7-5 στα γκέιμ και ολοκλήρωσε τον αγώνα έπειτα από 2 ώρες και 2 λεπτά.

Επόμενος αντίπαλός του ήταν ο Τόμας Μπελούτσι, νούμερο 12 στο ταμπλό. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που πήρε το πρώτο σετ με 6-3 αλλά ο Παγδατής έκανε την ανατροπή. Κατακτώντας με 6-3 και 6-2 το δεύτερο και το τρίτο σετ, αντίστοιχα, πήρε τη νίκη που τον έφερε στην τελική 8άδα της διοργάνωσης.

Εκεί τον περιμένει ο 22άχρονος Αμερικανός, Ντέιβιντ Γιανγκ, νούμερο 128 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος έκανε την έκπληξη στον Β' γύρο αποκλείοντας τον Αυστριακό, νούμερο 4 στο ταμπλό, Γιούργκεν Μέλτσερ. Αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Σε περίπτωση πρόκρισης ο Παγδατής θα βρει στα ημιτελικά έναν εκ των Φερνάντο Βερντάσκο και Ράντεκ Στέπανεκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK