Γενέθλια με έναν εκπληκτικό πόντο για τον Φέντερερ (VIDEOS)

Τα 33α γενέθλια του γιόρτασε την Παρασκευή στο κορτ ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός αντιμετώπισε για την φάση των προημιτελικών του Rodgers Cup στον Καναδά τον Νταβίντ Φερέρ, νίκησε 2-1 σετ και μεταξύ των άλλων πήρε έναν απίστευτο πόντο. "Χρόνια πολλά" του ευχήθηκε το κοινό.

Γενέθλια με έναν εκπληκτικό πόντο για τον Φέντερερ (VIDEOS)

Εκπληκτικό παιχνίδι την Παρασκεύη (8/8) στον Καναδά για το Rodgers Cup μεταξύ του Ρότζερ Φέντερερ και του Νταβίντ Φερέρ, για τη φάση των προημιτελικών του τουρνουά.

Η ημέρα αυτή, όμως, είχε κάτι το ξεχωριστό, αφού είχε τα γενέθλια του ο Ελβετός τενίστας. Δεν παρασύρθηκε, έπαιξε κανονικά, κέρδισε και μάλιστα προσέφερε θέαμα, παίρνοντας έναν θαυμάσιο πόντο.

Ο 33χρονος, πλέον, Φέντερερ είχε ανέβει στο φιλέ πιέζοντας τον Φερέρ. Ο Ισπανός, όμως, βρήκε την λύση και την πέρασε από πάνω του και στην πίσω γωνία του επιτρεπόμενου ορίου. Κι όμως, τρέχοντας και χωρίς να βλέπει, ο Φέντερερ όχι απλά πέρασε την μπάλα αλλά πήρε και πόντο, καθώς ο Φερέρ φάνηκε να αιφνιδιάζεται.

Δείτε τον πόντο (στο 2.40):

Εν τέλει, ο Ελβετός κέρδισε με 2-1 περνώντας στα ημιτελικά.

Το κοινό του ευχήθηκε "χρόνια πολλά"

Αναμφίβολα,όμως, η κορυφαία στιγμή στον αγώνα ήταν όταν τα μεγάφωνα του γηπέδου έπαιξαν το ομώνυμο τραγούδι για τα "χρόνια πολλά" και όλο το γήπεδο άρχισε να το τραγουδάει.

Εκεί, γεμάτος συγκίνηση και αμηχανία, σήκωσε απλά τα χέρια ευχαριστώντας το κοινό. Πραγματικά, πανέμορφη σκηνή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK