Με Μπραντς ο Παγδατής στο BNP Paribas Open

Τη "μάχη" του στο BNP Paribas Open αρχίζει σήμερα (7/3) ο Μάρκος Παγδατής στο Ίντιαν Γουέλς των ΗΠΑ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης τον Ντάνιελ Μπραντς.

Με Μπραντς ο Παγδατής στο BNP Paribas Open

Ο 27χρονος τενίστας, απέφυγε στην κλήρωση τους πιο δύσκολους αντιπάλους όπως τους Γκούλμπις, Κάρλοβιτς και Τουρσούνοφ και θα έρθει αντιμέτωπος με τον Ντάνιελ Μπραντς. Ο 25χρονος Γερμανός, ο οποίος εξασφάλισε τη θέση του ύστερα από τη νίκη του στον τελευταίο γύρο των προκριματικών, βρίσκεται στο νούμερο 74 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η προϊστορία, θέλει νικητή το Μάρκο Παγδατή, ο οποίος έχει φύγει νικητής από την μοναδική φορά συνάντησης των δύο αθλητών στο παρελθόν, στο Open13 της Μασσαλίας πριν από τρία χρόνια.

Το ματς είναι προγραμματισμένο τρίτο στη σειρά, στο δεύτερο σε χωρητικότητα κορτ του Ίντιαν Γουέλς Γκάρντεν, με την πρώτη αναμέτρηση να ξεκινά στις 21:00.

Από το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα στην πρεμιέρα των ανδρών, ξεχωρίζουν οι αγώνες των Ναλμπαντιάν - Γκρανογέρ, Χιούιτ - Ροσόλ αλλά και η αναμέτρηση του Φελιτσιάνο Λόπεζ με τον Έρνεστς Γκούλμπις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK