Με συνοπτικές διαδικασίες η Σαράποβα

Στον τρίτο γύρο του Mutua Open της Μαδρίτης προκρίθηκε η Μαρία Σαράποβα με τη νίκη της επί της Κριστίνα ΜακΧέιλ, συνεχίζοντας το εκπληκτικό σερί της στο χώμα.

Με συνοπτικές διαδικασίες η Σαράποβα

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια σε ένα ρεσιτάλ επιθετικού και σταθερού τένις κατάφερε να ξεπεράσει με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο της Αμερικανίδας τενίστριας και να πάρει το εισιτήριο για την φάση των "16" του γυναικείου τουρνουά στην Ισπανική πρωτεύουσα.

Η 26χρονη κέρδισε με 6 - 1, 6 - 2 την αντίπαλό της, πετυχαίνοντας έτσι την 18η συνεχόμενη νίκη της στο χώμα, συμπεριλαμβανομένων και των δύο τελευταίων περσινών τουρνουά σε Ρώμη και Ρολάν Γκαρός, ενώ πριν από δύο εβδομάδες υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της στη Στουτγκάρδη.

Η τελευταία φορά που ηττήθηκε η Σαράποβα στο χώμα στην προημιτελική φάση του περσινού τουρνουά στη Μαδρίτη από την Σερένα Γουίλιαμς. Στην επόμενη φάση θα έρθει αντιμέτωπη με την Σαμπίν Λισίτσκι, η οποία νίκησε το νούμερο 15 του ταμπλό με 2 - 0 σετ.

Σήμερα (8/5) ολοκληρώνεται ο δεύτερος γύρος της διοργάνωσης και η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι εκείνη του Ράφαελ Ναδάλ με τον Μπενουά Περ στις 16:15.

News 24/7

24MEDIA NETWORK