Μία παράσταση για τον Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι, κατά γενική ομολογία, ένας εκ των κορυφαίων τενιστών του κόσμου, η πορεία του οποίου ενέπνευσε μέχρι και δημιουργούς θεατρικών έργων στην Ελβετία!

Μία παράσταση για τον Φέντερερ

Στον ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού του αναφέρεται η θεατρική παράσταση "In love with Federer", που ανέβηκε στη Γενεύη πριν από λίγες ώρες, έχει διάρκεια μία ώρα και θα παίζεται έως τις 10 Μαρτίου.

"Είναι η ευκαιρία να μιλήσουμε για έναν συγκεκριμένο τύπο ομορφιάς. Εκτιμάμε πάρα πολύ το στυλ του Φέντερερ. Πρόκειται για μια σπάνια, ξεχωριστή και μοναδική ομορφιά και θέλουμε να την παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στη θεατρική σκηνή", είπε ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών και δημιουργών Ντένις Μάιλεφερ.

Από την πλευρά του ο έτερος δημιουργός Μπάστιεν Σεμεντσάτο χαρακτηρίζει το έργο "ύμνο στη γοητεία των κινήσεων του Φέντερερ". Φυσικά, το θέατρο ήταν κατάμεστο στην πρεμιέρα της παράστασης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ελβετός αθλητής εμπνέει τους ανθρώπους της τέχνης, αφού ο Ζαν-Πιερ Μπλανσάρ δημιούργησε το πορτρέτο του μέσα σε 4 λεπτά και οι Ντέιβιντ Φόστερ Γουάλας, Αντρέ Σκάλα κατέφυγαν στο γραπτό λόγο για να εκφράσουν το θαυμασμό τους στο πρόσωπό του.

Ο Ζαν-Πιερ Μπλανσάρ δημιουργεί το πορτρέτο του Φέντερερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK