Πρώτη νίκη της Βένους επί της Σερένα από το 2009 (VIDEO)

Η Βένους Γουίλιαμς νίκησε για πρώτη φορά μετά το 2009 τη μικρή της αδερφή, την Σερένα και προκρίθηκε στον τελικό του "Rogers Cup", όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ανιέσκα Ραντβάνσκα.

Πρώτη νίκη της Βένους επί της Σερένα από το 2009 (VIDEO)

Σπάνια πλέον τίθενται αντιμέτωπες η Βένους και η Σερένα Γουίλιαμς, οι δύο πιο επιτυχημένες εν ενεργεία τενίστριες. Το Σάββατο (9/8) στα ημιτελικά του "Rogers Cup" στο Μόντρεαλ ήταν η 25η φορά και παραμένει δύσκολο για τις δύο αδερφές να αντιμετωπίζουν η μια την άλλη.

Το σίγουρο είναι πως σχεδόν πάντα οι αγώνες τους είναι σπουδαίοι. Στο Μόντρεαλ λοιπόν η 34χρονη Βένους νίκησε την 32χρονη Σερένα με 6-7 (2-7), 6-2, 6-3 για να περάσει στον τελικό, όπου θα αναμετρηθεί με την Ανιέσκα Ραντβάνσκα.

Νικήτρια την προηγούμενη εβδομάδα στο Στάνφορντ η Σερένα έχασε για πρώτη φορά μετά το 2009 από την αδερφή της και γνώρισε την πρώτη ήττα στον Καναδά μετά το 2010.

" Το μοναδικό στην περίπτωση μας είναι πως είμαστε και οι δύο καλές παίκτριες. Τυπικά έχεις αδέρφια που το ένα είναι πολύ καλό και το άλλο όχι και τόσο, οπότε μπορείς να προβλέψεις την κατάληξη. Γνωρίζουμε και οι δύο πολύ καλά πως όταν ξεκινήσει ο αγώνας, η νίκη δεν είναι εγγυημένη για καμιά. Αυτή είναι η πρόκληση για εμάς τις δύο", εξήγησε η Βένους που αγωνίστηκε σε τελικό Grand Slam για πρώτη φορά το 1997 στο US Open.

News 24/7

24MEDIA NETWORK