Θύμα έκπληξης ο Τζόκοβιτς στην Ελβετία

Ό,τι δεν κατάφερε ο Μάρκος Παγδατής, να κάνει δηλαδή την έκπληξη και να αποκλείσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο τουρνουά της Βασιλείας, το πέτυχε το Σάββατο (05/11) ο Κέι Νισικόρι.

Θύμα έκπληξης ο Τζόκοβιτς στην Ελβετία

Ο Γιαπωνέζος, που βρίσκεται στο νούμερο 32 της παγκόσμιας κατάταξης, υποχρέωσε σε ήττα-σοκ τον Σέρβο σούπερ σταρ, με 2-6, 7-6(4), 6-0, αφήνοντας τον εκτός τελικού. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης πάντως, ο Τζόκοβιτς κάλεσε δύο φορές τον γιατρό, καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις στον δεξί ώμο.

Όπως και να έχει όμως, το αποτέλεσμα αυτό έγραψε, με τον Νισικόρι να είναι υπεύθυνος για την τέταρτη μόλις ήττα του διάσημου αντιπάλου του το 2011 σε 72 παιχνίδια που έχει δώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις δύο εξ αυτών τις έχει υποστεί λόγω του ότι αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού ενώ πέρα από τον Ιάπωνα ο μοναδικός που τον έχει νικήσει ξεκάθαρα είναι ο Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του Roland Garros.

" Αυτό που μετράει τώρα είναι να γίνω γρήγορα καλά. Δεν νομίζω ότι στην κατάσταση που είμαι θα μπορέσω να προπονηθώ τις επόμενες μέρες. Θα δούμε τι θα κάνουμε" σχολίασε ο νούμερο 1 τενίστας τον κόσμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK