"Τιμώρησε" τον Κύργιο το σχολείο του

Η φωτογραφία του Νικ Κύργιου κατέβηκε προσωρινά από τον τοίχο του σχολείου του εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς του νεαρού τενίστα.

"Τιμώρησε" τον Κύργιο το σχολείο του

Η φωτογραφία του Νικ Κύργιου που κοσμούσε κεντρικό τοίχο του σχολείου που φοίτησε ο νεαρός τενίστας, έχει κατέβει προσωρινά. Κι αυτό γιατί όπως δήλωσε η διευθύντρια, ο Κύργιος είχε ανάρμοστη συμπεριφορά στο παιχνίδι κόντρα στον Βαβρίνκα (όπου του μίλησε με χυδαία λόγια) κι επομένως δεν αποτελεί σωστό πρότυπο για τα παιδιά του σχολείου.

"Έφυγε προσωρινά και είναι τιμωρημένος στο γραφείο του αθλητικού διευθυντή. Τον κρατάμε εκεί μέχρι να βελτιώσει τη συμπεριφορά του, κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι θα γίνει, από τη στιγμή που ήταν μαθητής του σχολείου μας. Για την ώρα δεν είναι πολύ καλό πρότυπο για τους μαθητές μας. Πρέπει να κάνει μερικά καλά τουρνουά και θα είμαστε χαρούμενοι να τον ξαναβάλουμε.

Είναι στην παγκόσμια σκηνή και ανεξάρτητα από την ηλικία τους πρέπει να σέβονται τους αντιπάλους, τους διαιτητές και το γεγονός ότι είναι τόσο δυνατά πρότυπα. Επηρεάζουν μια ολόκληρη γενιά νέων ανθρώπων και πρέπει να το έχουν αυτό πάντα στο μυαλό τους", το σχόλιο της καθηγήτριας του σχολείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK