Ανεβαίνει η Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου συνεχίζει την ανοδική της πορεία αφού στο δεύτερο της αγώνα ξεπέρασε τα 4,76μ. στο επί κοντώ στο μίτινγκ του Μοντεβίλ.

Ανεβαίνει η Κυριακοπούλου

Δεύτερος αγώνας και...φετινό ρεκόρ για την Νικόλ Κυριακοπούλου, που μετά το Ρουέν έδειξε τις διαθέσεις της και στο Μοντεβίλ. Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με 4,83 μ. αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Μοντεβίλ, όπου ήταν νικήτρια με 4,76 μέτρα.

Η επίδοση αυτή είναι η κορυφαία της στη σεζόν, καθώς στο ντεμπούτο της είχε ανέβει πάνω από τα 4,71 μέτρα. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη στη συνέχεια δοκίμασε να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ, τοποθετώντας τον πήχη στα 4,84 μ., δίχως όμως επιτυχία.

Σε κάθε περίπτωση η "χάλκινη" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμη να διεκδικήσει τη διάκριση στο πρώτο μεγάλο γεγονός της χρονιάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Πόρτλαντ.

Η Κυριακοπούλου θα παραμείνει στη Γαλλία, προκειμένου την Τρίτη (9/2) να αγωνιστεί σε μίτινγκ στο Εουμπόν κι έπειτα θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο μίτινγκ, που θα γίνει στη Στοκχόλμη (17/2).

Το 4,76 μ. είναι η δεύτερη επίδοση στον κόσμο, πίσω από το 5,03 μ. στην Τζένιφερ Σουρ. Η σημερινή ήταν η ένατη φορά, που η Κυριακοπούλου ολοκληρώνει έναν αγώνα με άλμα καλύτερο από το 4,75 μέτρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK