Διέλυσε τον καρπό της και φοβήθηκε τον ακρωτηριασμό η Πίρσον

Η "χρυσή" Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στα 100μ. με εμπόδια, Σάλι Πίρσον φοβήθηκε ότι θα χρειαστεί να χάσει το χέρι της, μετά από μια πολύ άσχημη πτώση που είχε στο Diamond League της Ρώμης.

Διέλυσε τον καρπό της και φοβήθηκε τον ακρωτηριασμό η Πίρσον

Η Σάλι Πίρσον είχε μια πολύ άτυχη στιγμή στο Diamond League της Ρώμης που διεξήχθη στις 4 Ιουνίου στη Ρώμη.

Η αθλήτρια από την Αυστραλία, σκόνταψε στο εμπόδιο κατά τη διάρκεια της κούρσας των 100 μέτρων, με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα και να σπάσει τον καρπό του αριστερού χεριού της και στη συνέχεια να σφαδάζει από τον πόνο.

Όπως αποκάλυψε, η "χρυσή" Ολυμπιονίκης του Λονδίνου φοβήθηκε πολύ τον ακρωτηριασμό πριν από την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε.

"Τρομοκρατήθηκα βλέποντας το χέρι μου να πηγαίνει σε διαφορετική κατεύθυνση. Νόμιζα ότι θα πρέπει να μου το ακρωτηριάσουν", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: "Δεν έχω σπάσει ποτέ κόκκαλο, δεν είχα κάνει ποτέ ράμματα ή χειρουργείο στο παρελθόν. Ήταν τραυματική εμπειρία να τα κάνω όλα αυτά μαζί και μάλιστα σε μια ξένη χώρα".

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο καρπός της έγινε κομμάτια.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα