Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Diamond League ο Μο Φάρα

Ο Μο Φάρα δεν θα τρέξει στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ, όπως ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε.

Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Diamond League ο Μο Φάρα

Ο χρυσός Ολυμπιανίκης, Μο Φάρα, απέσυρε τη συμμετοχή του από το Diamond League του Μπέρμιγχαμ, όπως  ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (7/6).

Ο αθλητής από τη Σομαλία ξέσπασε για τις κατηγορίες που εμπλέκουν τον ίδιο και τον προπονητή του σε σκάνδαλο ντόπινγκ, τονίζοντας:

"Αυτή η εβδομάδα ήταν γεμάτη άγχος και με εξάντλησε. Δεν κατάφερα να συγκεντρωθώ στον σημερινό αγώνα και μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αισθάνομαι συναισθηματικά και σωματικά εξουθενωμένος.

Θέλω να τρέξω καλά στο Πεκίνο και αποφάσισα πως είναι καλύτερο για μένα να επιστρέψω στην Αμερική, να αναζητήσω τις απαντήσεις στις απορίες μου και να επιστρέψω στην προπόνηση. Ζητώ συγγνώμη απ’ τους ανθρώπους που αγόρασαν εισιτήρια για να έρθουν να με δουν να αγωνίζομαι και ζητώ να δείξουν κατανόηση".

Τουρκία ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Δήλωση πρόκληση κατά της Ελλάδας

"Κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν τη Συνθήκη της Λωζάνης ως νίκη" είπε ο Τούρκος πρόεδρος, κάνοντας λόγο για "προβλήματα που αυτή θέτει σήμερα στον καθορισμό της τουρκικής επικράτειας, αλλά και του εδαφικού και εναέριου χώρου"

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ