Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Diamond League ο Μο Φάρα

Ο Μο Φάρα δεν θα τρέξει στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ, όπως ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε.

Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Diamond League ο Μο Φάρα

Ο χρυσός Ολυμπιανίκης, Μο Φάρα, απέσυρε τη συμμετοχή του από το Diamond League του Μπέρμιγχαμ, όπως  ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (7/6).

Ο αθλητής από τη Σομαλία ξέσπασε για τις κατηγορίες που εμπλέκουν τον ίδιο και τον προπονητή του σε σκάνδαλο ντόπινγκ, τονίζοντας:

"Αυτή η εβδομάδα ήταν γεμάτη άγχος και με εξάντλησε. Δεν κατάφερα να συγκεντρωθώ στον σημερινό αγώνα και μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αισθάνομαι συναισθηματικά και σωματικά εξουθενωμένος.

Θέλω να τρέξω καλά στο Πεκίνο και αποφάσισα πως είναι καλύτερο για μένα να επιστρέψω στην Αμερική, να αναζητήσω τις απαντήσεις στις απορίες μου και να επιστρέψω στην προπόνηση. Ζητώ συγγνώμη απ’ τους ανθρώπους που αγόρασαν εισιτήρια για να έρθουν να με δουν να αγωνίζομαι και ζητώ να δείξουν κατανόηση".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα