Έλαμψαν Μπολτ και σέξι Wags στο Oktoberfest!

Το φετινό Oktoberfest έχει ιδιαίτερη λάμψη καθώς ο Γιουσέιν Μπολτ ως επίτιμης καλεσμένος των διοργανωτών. Δείτε φωτογραφίες απο τον Τζαμαϊκανό αλλά και τις Wags της Μπάγερν!

Έλαμψαν Μπολτ και σέξι Wags στο Oktoberfest!

Ο Οκτώβριος μπήκε και οι Γερμανοί γιορτάζουν! Πιο συγκεκριμένα οι Βαυαροί με την ετήσια γιορτή μπύρας που έχουν θεσπίσει εδώ και δεκαετίες, το φημισμένο Oktoberfest, με τη φετινή εκδήλωση να έχει -πέρα από την ποδοσφαιρική ομάδα της Μπάγερν Μονάχου με τις συνοδούς τους ως είθισται- και έναν guest καλεσμένο.

Αυτός ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ, με τον ταχύτερο άνθρωπο στον πλανήτη και κάτοχο εννέα χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων, να δηλώνει "παρών" φορώντας την παραδοσιακή φορεσιά και να απολαμβάνει τη μπύρα αλλά και την επαφή με τον απλό κόσμο, βγάζοντας αμέτρητες φωτογραφίες.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ