Έλαμψαν Μπολτ και σέξι Wags στο Oktoberfest!

Το φετινό Oktoberfest έχει ιδιαίτερη λάμψη καθώς ο Γιουσέιν Μπολτ ως επίτιμης καλεσμένος των διοργανωτών. Δείτε φωτογραφίες απο τον Τζαμαϊκανό αλλά και τις Wags της Μπάγερν!

Ο Οκτώβριος μπήκε και οι Γερμανοί γιορτάζουν! Πιο συγκεκριμένα οι Βαυαροί με την ετήσια γιορτή μπύρας που έχουν θεσπίσει εδώ και δεκαετίες, το φημισμένο Oktoberfest, με τη φετινή εκδήλωση να έχει -πέρα από την ποδοσφαιρική ομάδα της Μπάγερν Μονάχου με τις συνοδούς τους ως είθισται- και έναν guest καλεσμένο.

Αυτός ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ, με τον ταχύτερο άνθρωπο στον πλανήτη και κάτοχο εννέα χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων, να δηλώνει "παρών" φορώντας την παραδοσιακή φορεσιά και να απολαμβάνει τη μπύρα αλλά και την επαφή με τον απλό κόσμο, βγάζοντας αμέτρητες φωτογραφίες.

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα