Eνα άλμα ήταν αρκετό για τον Τσάτουμα

Δύο ήταν τα θετικά σημεία της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οι καλές επιδόσεις από το σύνολο των αθλητών, αλλά και η μεγάλη παρουσία φίλων του στίβου στις εξέδρες του σταδίου.

Eνα άλμα ήταν αρκετό για τον Τσάτουμα

Ενα άλμα ήταν αρκετό για να δώσει στο Λούη Τσάτουμα την 10η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού ξεκίνησε τον αγώνα του στα 8,08 μ., όμως, τον ολοκλήρωσε πρόωρα. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ μετά το δεύτερο άλμα του έφυγε από τον αγώνα, καθώς αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Ο αθλητής εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομοσπονδίας, όπου δεν διαπίστωσαν κάτι ανησυχητικό.

Στη δεύτερη θέση με 7,88 μ. ήταν ο Μιχάλης Μερτζανίδου, που με 7,88 μ. βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και έδειξε σε θέση να κυνηγήσει μια επίδοση στα 8,00 μ., όσο το όριο για τη Ζυρίχη. Στον Γιώργο Τσάκωνα πήγε το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 7,81 μέτρα. Ο 26χρονος έκανε στην ουσία, τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί η εμφάνιση της Μόσχας στην αρχή της με 7,35 μ. και η ταλαιπωρία από τον τραυματισμό.

Το ζητούμενο για την Νικόλ Κυριακοπούλου είναι να βρει το ρυθμό της μέσα από τους αγώνες. Κι όπως φάνηκε στη σημερινή της εμφάνιση, είναι θέση χρόνου να ανέβει υψηλότερα και κοντά στις επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη πήρε την πρώτη θέση με 4,40 μ. και εν συνεχεία απέτυχε στα 4,50.

News 24/7

24MEDIA NETWORK