Δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο τριπλούν ο Εβόρα

Άτυχος στάθηκε ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης στο τριπλούν το 2008 και εκ των φαβορί στο Λονδίνο, Νέλσον Εβόρα, καθώς τραυματίστηκε και δεν θα δώσει το παρών στο μεγάλο ραντεβού του ερχόμενου καλοκαιριού.

Δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο τριπλούν ο Εβόρα

Ο 27χρονος Πορτογάλος κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για τα trials στη χώρα του σωριάστηκε στο έδαφος με έντονες ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο που είχε κάνει επέμβαση το 2010, στον αστράγαλο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε αμέσως σε νέα εγχείρηση αλλά στο χρονικό διάστημα που απομένει ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα μπορέσει να είναι έτοιμος. Να σημειωθεί ότι μετά την επέμβαση το 2010, είχε μείνει εκτός δράσης ένα χρόνο.

" Μην νομίσει κανένας ότι αυτός ο τραυματισμός σηματοδοτεί το τέλος της καριέρας μου. Έχω ακόμα πολλούς αγώνες μπροστά μου. Νιώθω δυνατός και πλέον προτεραιότητα μου είναι να γίνω καλά και να επιστρέψω" ξεκαθάρισε ο άτυχος άλτης.

Ο Εβόρα έχει ακόμα στην κατοχή του ένα χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007.

" Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Ο τραυματισμός του Εβόρα δεν είναι καλό νέο για μένα. Θέλω να αγωνιστώ και να νικήσω κόντρα στους καλύτερους" ήταν το σχόλιο του Φίλιπς Αϊντόγου, ο οποίος είδε έναν από τον μεγάλους αντιπάλους του για το χρυσό να βγαίνει εκτός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK