Μο Φάρα: "Πελέ κάνε τον πανηγυρισμό μου..."

Ο Μο Φάρα που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και από τον πανηγυρισμό του στα δύο χρυσά που κατέκτησε στους Αγώνες του Λονδίνου, προκαλεί τον παγκόσμιο σταρ του ποδοσφαίρου, Πελέ, να τον μιμηθεί.

Μο Φάρα: "Πελέ κάνε τον πανηγυρισμό μου..."

Ο Μο Φάρα ήταν από τις προσωπικότητες του αθλητισμού που διέπρεψαν το 2012 κατακτώντας χρυσά μετάλλια στα 5.000 μέτρα και στα 10.000 μέτρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ψηφίστηκε μάλιστα ως 4η σημαντικότερη προσωπικότητα του αθλητισμού στα σχετικά βραβεία του BBC πίσω από τους Μπράντλεϊ Γουίγκινς, Τζέσικα Ένις και Άντι Μάρεϊ. Πέρα από τις επιδόσεις του όμως, η φιγούρα του στιγμάτισε φέτος τον αθλητισμό και για έναν ακόμη λόγο, τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του ονόματι "Mobot".

Ο Γιούσεϊν Μπολτ, ο Λένοξ Λιούις και ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, ήταν ορισμένοι εξ αυτών που μιμήθηκαν τον Μο Φάρα ποζάροντας αλά "Mobot" διαδίδοντας από την πλευρά τους παγκοσμίως τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό.

Ο Γιούσεϊν Μπολτ

Ο Λένοξ Λιούις

Ο Δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον

Ο Μο Φάρα ρωτήθηκε για το ποιος άλλος θα ήθελε να το μιμηθεί και επέλεξε τον Πελέ! "Θα ήθελα έναν ποδοσφαιριστή να το κάνει. Κάποιος σαν τον Πελέ", παραδέχτηκε o Βρετανός δρομέας.

Η Βραζιλία διοργανώνει άλλωστε του Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016 και ο Μο Φάρα θέλει να είναι παρών στη χώρα του καφέ για να διεκδικήσει εκ νέου την "κορυφή". Αν τα καταφέρει, δεν αποκλείεται να δει τον Πελέ να του κάνει τη χάρη...

Διαβάστε ακόμη:

Μπολτ και Μο Φάρα αυτοσαρκάζονται

News 24/7

24MEDIA NETWORK