Ξεκαρδίστηκε στα γέλια με τον Γκάτλιν ο Μπολτ

Οι απαντήσεις του Τζάστιν Γκάτλιν στις επίμονες ερωτήσεις ενός δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, προκάλεσαν τα γέλια του Γιουσέιν Μπολτ. Δείτε σε VIDEO την προσπάθεια του Τζαμαϊκανού να συγκρατήσει τα... δάκρυά του.

Ξεκαρδίστηκε στα γέλια με τον Γκάτλιν ο Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ ήταν ο μεγάλος νικητής στην κούρσα των 100 μέτρων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται στο Πεκίνο, με τον Τζάστιν Γκάτλιν να τερματίζει στη δεύτερη θέση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά τον αγώνα, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο 100άρι ξεκαρδίστηκε με τις μονολεκτικές και... απαξιωτικές απαντήσεις του Αμερικανού σπρίντερ στις ερωτήσεις ενός "επίμονου" δημοσιογράφου.

Αναλυτικά η συζήτηση:

Δημοσιογράφος: "Τζάστιν, ορισμένοι αθλητές στον αγώνα είπαν πως ήταν μια σημαντική βραδιά για τον στίβο γιατί νίκησε ο Μπολτ, καθώς εσύ είχες τιμωρηθεί (σ.σ. για χρήση απαγορευμένων ουσιών) ".

Γκάτλιν: "Είμαι ευγνώμων"

Δημοσιογράφος: "Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;"

Γκάτλιν: "Συγκεκριμένα είμαι ευγνώμων"

Δημοσιογράφος: "Αυτό έχεις να πεις; Είναι σημαντικό θέμα για μένα τουλάχιστον"

Γκάτλιν: "Πολύ σημαντικό, είμαι ευγνώμων"

Τη σκυτάλη πήρε άλλος δημοσιογράφος ρωτώντας τον Γκάτλιν αν η IAAF τον ευγνωμονεί που δεν νίκησε. Είναι γνωστή η αρνητική στάση του νυν προέδρου της IAAF, Σεμπάστιαν Κόε απέναντι στην περίπτωση του Γκάτλιν, αν και η παγκόσμια ομοσπονδία δεν τον τιμώρησε με δια βίου αποκλεισμό τη δεύτερη φορά που πιάστηκε ντοπέ και δέχθηκε την τιμωρία της αντίστοιχης αμερικανικής για οκταετή αποκλεισμό (σ.σ. που έγινε τέσσερα χρόνια).

Γκάτλιν: "Είμαι ευγνώμων".

Το σημείο της συνέντευξης Τύπου από το 5:38 στο VIDEO:

Διαβάστε ακόμα:

ΑΣΤΡΑΠΗ ο Μπολτ, πρώτος με 9.79

News 24/7

24MEDIA NETWORK