Πουλήθηκε το σπίτι του Πιστόριους

Μια τετραμελής οικογένεια απέκτησε έναντι περίπου 315.000 ευρώ το σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η Ρίβα Στίνκαμπ.

Πουλήθηκε το σπίτι του Πιστόριους

Τα δικαστικά έξοδα τρέχουν για τον Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος πάντως πήρε μια βαθιά ανάσα με τα περίπου 315.000 ευρώ που εξασφάλισε μετά την πώληση του σπιτιού του στην Πρετόρια. Πρόκειται για το οίκημα στο οποίο πυροβόλησε τη σύντροφο του, Ρίβα Στίνκαμπ ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013.

Η μεσίτρια του Πιστόριους και σύζυγος του προπονητή της, η Άνσι Λου ζητούσε περισσότερα χρήματα (σ.σ. 350.000 ευρώ), όμως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την προσφορά που ήθελε.

Έτσι το σπίτι παραχωρήθηκε στον Λούτβι Λόουρενς, σύμβουλο σε εταιρεία εξόρυξης, ο οποίος θα μετακομίσει με τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά τους σε περίπου δύο χρόνια όταν πάρει σύνταξη η γυναίκα του.

"Ήταν άδειο για περισσότερο από ένα χρόνο και είχαν γίνει ζημιές εξαιτίας μιας διαρροής νερού, θα πρέπει να το επισκευάσουμε. Το σπίτι βρίσκεται σε ασφαλή περιοχή και όλοι όσοι με τους οποίους συνεργάστηκα για την παραχώρηση, έδειξαν επαγγελματική συμπεριφορά", δήλωσε ο Λόουρενς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όσκαρ Πιστόριους δεν έχει επισκεφθεί το σπίτι μετά από τη "μαύρη" βραδιά της 14ης Φεβρουαρίου 2013. Η δίκη του θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου, ενώ δεν είναι γνωστό το πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση.

Διαβάστε ακόμη:

Διακοπή στη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους

News 24/7

24MEDIA NETWORK