Συγκινημένος στο "αντίο" ο Ιακωβάκης

Ο Περικλής Ιακωβάκης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 400μ. με εμπόδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του.

Συγκινημένος στο "αντίο" ο Ιακωβάκης

Ο Περικλής Ιακωβάκης πραγματοποίησε τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας αθλητής αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 400μ. με εμπόδια για 16η φορά και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στο ταρτάν.

"This is the end που λέει το τραγούδι των Doors. Η καριέρα μου τελείωσε ουσιαστικά στην Κρήτη, αλλά είχα να κάνω δύο αγώνες... τοπικού χαρακτήρα. Ο ένας αναβλήθηκε, ο άλλος ήταν το πανελλήνιο πρωτάθλημα και πλέον τελείωσε. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον αγώνα μου. Όλο αυτό το "κοκταίηλ" συναισθημάτων δεν με άφησε να τρέξω γρήγορα. Δεν είχα συναγωνισμό, δεν είχα το "φόβο" να τρέξω γρήγορα, έκανα κακή κούρσα, δεν μπόρεσα να διαχειριστώ τον αγώνα", δήλωσε αρχικά ο Ιακωβάκης στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Κάνοντας τον απολογισμό της καριέρας του τόνισε: "Υπήρξα τυχερός, ήμουν μέλος της εθνικής ανδρών από τα 18 μου χρόνια. Τα πράγματα συνεχίζονται, θα ακολουθήσουν νέες φουρνιές, νέοι αθλητές.

Αποχωρώ πλήρης αποτυχιών και επιτυχιών. Είμαι ικανοποιημένος για όσα έκανα, περήφανος για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μου. Δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω. Υπήρξα συνεπής αθλητής, έτσι θα ήθελα να με θυμούνται. Ο στόχος μου ήταν να είμαι σταθερός, να μπαίνω στους τελικούς κάθε χρόνο και το κατάφερα ειδικά στα πιο παραγωγικά μου χρόνια. Ευχαριστώ τους Έλληνες φιλάθλους".

Καρέ-καρέ η τελευταία κούρσα και η συγκίνηση του Ιακωβάκη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK