Τα "μαζεύει" η Ισινμπάγεβα

Η Γελένα Ισινμπάγεβα επιχείρησε να "μαζέψει" τα όσα δήλωσε την Πέμπτη (15/8) σχετικά με το νόμο για τους ομοφυλόφιλους στην Ρωσία, αποδίδοντας την ευθύνη για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στα αγγλικά της.

Τα "μαζεύει" η Ισινμπάγεβα

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια επέκρινε την κίνηση της αθλήτριας του ύψους, Έμα Γκριν Τρεγκάρο, να βάψει τα νύχια της στο χρώμα του ουράνιου τόξου ως ένδειξη συμπαράστασης στους ομοφυλόφιλους της Ρωσίας, χαρακτηρίζοντας την ως ασεβή. Μάλιστα, τάχθηκε υπέρ της ψήφισης του αμφιλεγόμενου νόμου για την ποινικοποίηση της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας στη Ρωσία.

Ωστόσο, με σημερινές (16/8) δηλώσεις της επιχείρησε να "μαζέψει" τα όσα είπε, αποδίδοντας την ευθύνη για την παρεξήγηση που προκλήθηκε στα "φτωχά" αγγλικά της.

"Τα αγγλικά δεν είναι η μητρική μου γλώσσα και νομίζω ότι ίσως παρεξηγήθηκα για τα όσα δήλωσα χθες. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως οι άνρθωποι θα πρέπει να σέβονται τους νόμους των άλλων χωρών ειδικά όταν είναι φιλοξενούμενοι. Αλλά για να το ξεκαθαρίσω, σέβομαι τις απόψεις των συναθλητών μου και επιτρέψτε μου να πω πως είμαι εναντίον των διακρίσεων που γίνονται σε βάρος των ανθρώπων για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK