Το άλμα της Ισινμπάγεβα πάνω από τα 4.90 μ.

Η Γέλενα Ισινμπάγεβα ξεπέρασε τα 4.90 και σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ, παίρνοντας την πρωτιά από την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία είχε ξεπεράσει τα 4.86 στο gala της Φιλοθέης.

Το άλμα της Ισινμπάγεβα πάνω από τα 4.90 μ.

Η Γέλενα Ισινμπάγεβα επέστρεψε! Ξεπέρασε τα 4.90 στο εθνικό πρωτάθλημα στίβου στο Τσεμποκσάρι και σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στο αγώνισμα και πήρε την πρωτιά από την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία είχε ξεπεράσει τα 4.86 στο gala της Φιλοθέης.

Η "τσαρίνα" δοκίμασε στη συνέχεια για να καταρρίψει το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ, αποτυγχάνοντας και στα τρία άλματα που επιχείρησε στα 5.07.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γελένα Ισινμπάγεβα: Η τσαρίνα που ξεπερνά τον εαυτό της
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ