Το γύρισε ο Τάισον Γκέι

Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς θα ψάξει ο Τάισον Γκέι το μετάλλιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του.

Το γύρισε ο Τάισον Γκέι

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά δώδεκα μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις έχει ο Τάισον Γκέι. Του λείπει όμως ένα ολυμπιακό, αφού το αργυρό που κατέκτησε ως μέλος της σκυταλοδρομίας στο Λονδίνο τού αφαιρέθηκε, μια και ένα χρόνο μετά ελέγχθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

Και επειδή ο δεύτερος γρηγορότερος σπίντερ της ιστορίας δεν έχει τα περιθώρια, στα 34 του πλέον, να κυνηγήσει κάτι τόσο μεγάλο στο Τόκιο, σε τέσσερα χρόνια από σήμερα, αλλάζει εντελώς κατεύθυνση. Θ' ασχοληθεί με το μπόμπσλεϊ, το άθλημα με το έλκυθρο στον πάγο!

Θ' αποτελέσει μάλιστα δίδυμο με τον Ράιαν Μπέιλι, τον έναν εκ των άλλων τριών της σκυταλοδρομίας των Αμερικανών στο Λονδίνο. Ελπίζοντας σε διαφορετική τύχη από τότε και φυσικά να μην τον πάρει στο λαιμό του.

Πρώτος στόχος η διάκριση στο εθνικό πρωτάθλημα του Κάλγκαρι. Κυνηγώντας έκτοτε το εισιτήριο για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2018 στη Νότια Κορέα.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ