Τζόουνς: "Παραμένω παρθένα"

Αντίθετη με την ιδέα του προγαμιαίου σεξ δηλώνει η Αμερικανίδα εμποδίστρια, Λόλο Τζόουνς.

Τζόουνς: "Παραμένω παρθένα"

Η 29χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 60μ εμπόδια παραδέχθηκε στην εκπομπή "Real Sports" ότι παραμένει παρθένα και φυλάει ό,τι πολυτιμότερο έχει για μετά το γάμο.

Η όμορφη αθλήτρια, που το 2009 είχε φωτογραφηθεί γυμνή για το ESPN, δηλώνει πως το να παραμένει παρθένα, της δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στο να βρει σύντροφο, ενώ είναι και το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της.

"Όταν ήμουν 22, 24 ετών, ήταν γλυκό. Αλλά από τα 24 μέχρι τα 29, δεν είναι τόσο. Κατακρίνεσαι πολύ, πολλοί άντρες δεν απαντούν στα τηλεφωνήματά σου όταν το μαθαίνουν", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει όταν γνωρίζει έναν άντρα: "Στην αρχή, του το λέω και μου απαντά: "Εντάξει, το σέβομαι". Αλλά μπορείς να δεις στα μάτια του ότι σκέφτεται: "Μου λέει ψέματα, αλλά θα την καταφέρω". Οπότε θα βλεπόμαστε για 1-3 μήνες και τότε αυτός θα σκεφτεί: "Ωχ, έλεγε αλήθεια". Κι εκεί έρχεται το αντίο".

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι είχε μπει στον πειρασμό παλαιότερα να κάνει σεξ: "Είχα πολλές ευκαιρίες. Παρακαλώ να καταλάβετε ότι αυτό το... ταξίδι είναι δύσκολο. Απλά δεν πιστεύω στο προγαμιαίο σεξ. Είναι ένα δώρο και θέλω να το δώσω στον άντρα μου".

Τέλος, ομολόγησε ότι στην εφηβεία της έκλεβε κατεψυγμένα γεύματα από καταστήματα: "Μπορούσα άνετα να κλέψω μέχρι τέσσερα κατεψυγμένα γεύματα χωρίς να με αντιληφθούν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK