Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Ισραήλ

Η Λαμία ανοίγει την Τρίτη (18/10) τον...χορό των ελληνικών συμμετοχών στα φετινά ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Ισραήλ

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου κοντράρεται στο Ισραήλ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:00) για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, με στόχο το διπλό, που θα της δώσει προβάδισμα για την πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι το σύστημα δεν έχει αλλάξει και το εισιτήριο για τη συνέχεια θα πάρει η ομάδα που θα πετύχει δύο νίκες. Σε περίπτωση που μοιραστούν τα θετικά αποτελέσματα τότε τα πάντα θα κριθούν στο χρυσό σετ.

« Η ομάδα μου έχει μια σχετική εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια και ξέρουμε ότι είναι διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος. Ούτως ή άλλως εμείς στη Λαμία τα αντιμετωπίζουμε ως γιορτή και κυρίως ως μια επιβράβευση της περσινής μας προσπάθειας» τόνισε ο Ανδρεόπουλος, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Στο ίδιο μήκος κύματος τα λόγια του Θάνου Μαρούλη: « Έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό κι αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε από το Ισραήλ με τη νίκη για να ανέβουμε και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας της Volleyleague».

Από πλευράς Μακάμπι, ο προπονητής Ζοχάρ Μπαρ Νέτζερ επεσήμανε: « Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού μας ενδιαφέρει να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στην έδρα μας, αλλά γενικά νομίζω ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες».

News 24/7

24MEDIA NETWORK