Άνετα την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Μέσα σε 79 λεπτά, ο Ολυμπιακός "καθάρισε" την υπόθεση πρόκριση στους "16" του CEV Cup επικρατώντας της Παρνού με 3-0 σετ στο "Μελίνα Μερκούρη".

Άνετα την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Το εισιτήριο για τους "16" του CEV Cup εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε της Παρνού με 3-0 σετ στο "Μελίνα Μερκούρη".

Οι "ερυθρόλευκοι" δέχθηκαν την πίεση των αντιπάλων τους μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο τελικά πήραν με 25-23, θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση. Στο δεύτερο σετ, οι Πειραιώτες έπαιξαν αρκετά πιο απελευθερωμένα με αποτέλεσμα το 2-0 να έρθει φυσιολογικά.

Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και παρά τις αλλαγές του Πιάτσα, ο Ολυμπιακός δεν έχασε τον ρυθμό του και με σκορ 25-15 το πήρε κι αυτό, εξασφαλίζοντας την πρόκριση με δύο νίκες επί της Παρνού.

Τα σετ: 25-23, 25-17, 25-15.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ