Θρίαμβος επί της ΖΟΚ Μπιμάλ

Τεράστιο βήμα για την πρόκριση στη φάση των "16" του Challenge Cup έκανε η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 3-0 σετ της βοσνιακής ΖΟΚ Μπιμάλ στο κατάμεστο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Θρίαμβος επί της ΖΟΚ Μπιμάλ

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Μανώλη Ρουμελιώτη στον πάγκο της "Ένωσης" στέφθηκε από επιτυχία, αφού η νίκη με καθαρό σκορ επετεύχθη και το έργο ενόψει του επαναληπτικού της 26ης Νοεμβρίου έγινε ευκολότερο.

Με ένα σερί 7-0, δύναμη στο μπλοκ (τρομερό το δίδυμο Βάσως Νικούλη-Δήμητρας Γιακουμή) και την Ξένια Κακουράτου να παίρνει άριστα στον αμυντικό τομέα, η ΑΕΚ συνέτριψε 25-11 την ΖΟΚ Μπιμάλ στο πρώτο σετ.

Οι φιλοξενούμενες πήραν ισχυρό προβάδισμα στις αρχές του δεύτερου σετ (9-3), αλλά με όπλο της την Ιζαμπέλα Ιβάνοβα, η "Ένωση" έκανε την ανατροπή και με εξαιρετικό ρυθμό έφτασε σε νέα επικράτηση.

Η Ιωάννα Κατσαντώνη έκανε τη διαφορά στο τρίτο σετ, όπου η ΑΕΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ΖΟΚ Μπιμάλ κι εν τέλει πανηγύρισε μια καθαρή νίκη.

Τα σετ: 25-11, 25-23, 25-21

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ