Νέα ευρωπαϊκή πρόκληση

Στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στρέφει και πάλι ο Ολυμπιακός την προσοχή του, καθώς την Τετάρτη (01/02, 19:00) υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη φάση των 16 του Challenge Cup.

Νέα ευρωπαϊκή πρόκληση

Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι αήττητοι στη διοργάνωση, έχοντας κάνει το "τέσσερα στα τέσσερα".

Απών και από αυτό το ματς θα είναι ο Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να δηλώνει: « Εχουμε μπροστά μας το δυσκολότερο, έως τώρα, παιχνίδι μας για το Challenge Cup. Δεν είναι μόνο η δυναμικότητα της Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και τα δικά μας προβλήματα τραυματισμών με τα οποία βέβαια, έχουμε μάθει να συνυπάρχουμε. Το τελευταίο ατυχές αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ μας πεισμώνει πολύ και θα παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας, Ζοάρ Μπαρ Νέτζερ, επεσήμανε: « Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Ως γηπεδούχος θα έχει πίεση και άγχος για τη νίκη στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που έχουμε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK