Στον αέρα το Final 4 του Champions League

Η αεροπορική τραγωδία που στοίχισε τη ζωή 150 ανθρώπων είναι πιθανό να οδηγήσει στην αναβολή του Final 4 του Champions League του βόλεϊ ανδρών το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Βερολίνο (28-29/3).

Στον αέρα το Final 4 του Champions League

Την ώρα που τα πάντα ήταν έτοιμα για τη διεξαγωγή του Final 4 του Champions League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αυτό είναι πιθανό να μετατεθεί κατά δύο εβδομάδες σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία.

Η αεροπορική τραγωδία με την πτώση του μοιραίου Airbus A320 που οδήγησε στο θάνατο 150 ανθρώπων έχει βυθίσει στο πένθος τη Γερμανία.

Αυτό έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στους διοργανωτές του Final 4 του Βερολίνου και στις ομάδες που συμμετέχουν αφού οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική τους ευθεία. Η CEV έχει αποδείξει την ευαισθησία της σε τέτοια θέματα αφού το 2010 είχα αναβάλει τη διοργάνωση κατά δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία το ίδιο σκέφτεται να κάνει και τώρα με το διήμερο 10-11/4 να φαντάζει ως το επικρατέστερο για να διεξαχθεί η διοργάνωση σε περίπτωση που αποφασιστεί η μετάθεσή της.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Final 4 πέρα από την διοργανώτρια Μπερλίν έχουν προκριθεί τόσο η Ζενίτ (Ρωσία) όσο και οι Σκρα και Ρεζόβια (Πολωνία).

Λίγη ώρα μετά τα δημοσιεύματα η CEV εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση : "Η οικογένεια του βόλεϊ και οι διοργανωτές του Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών λυπήθηκαν βαθιά με την είδηση του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος στις γαλλικές Άλπεις που στοίχισε τη ζωή σε 150 άτομα. Ωστόσο οι προετοιμασίες για την μεγάλη εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου, θα συνεχιστούν, ενώ καθ’ολη τη διάρκεια της διοργάνωσης θα αποτίσουμε φόρο τιμής στα θύματα του δυστυχήματος. Οι προσευχές και οι σκέψεις της οικογένειας του βόλεϊ είναι στους συγγενείς και τους φίλους, όσων έχασαν τη ζωή τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK