Οι επιλογές για το Ευρωπαϊκό Λιγκ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Λεώνης και ο συνεργάτης του Σωτήρης Δρίκος ανακοίνωσαν τα ονόματα 24 παικτών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Οι επιλογές για το Ευρωπαϊκό Λιγκ

Ανάμεσα τους βρίσκονται εκείνα των Κώστα Χριστοφιδέλη και Ζένια Γκόρτσανιουκ που θα αγωνιστούν ξανά στην εθνική ομάδα, ενώ απουσιάζει το όνομα του Βασίλη Κουρνέτα και του πρώην αρχηγού Νίκου Ρουμελιώτη.

Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και στην Κατερίνη. Στην πρωτεύουσα της Πιερίας θα διεξαχθεί το πρώτο τουρνουά από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.

Όσο για το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία, θα κριθεί από την ημερομηνία διεξαγωγής του πέμπτου τελικού της Volleyleague ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Φοίνικα Σύρου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί μετά τις εκλογές.

Στην εθνική κλήθηκαν οι παρακάτω παίκτες:

Προύσαλης, Χριστοφιδέλης, Σμαραγδής, Πελεκούδας, Τζιουμάκας, Στεφάνου (Ηρακλής),Φιλίπποφ, Κοκκινάκης, Πετρέας (Ολυμπιακός), Κυριακίδης, Ριζόπουλος ('Αρης), Λάππας, Γκόρτσανιουκ, Σουλτανόπουλος (Φοίνικας Σύρου), Καρυπίδης (Α.Ο. Κηφισιάς), Στιβαχτής (Παμβοχαϊκός) Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Αρμενάκης, Παπαδημητρίου Αθ.(ΠΑΟΚ), Ασπιώτης (ΕΑ Πατρών), Τζούριτς (Τρεντίνο), Φράγκος (Λατίνα), Παπαδημητρίου Αχ.(Μποβέ), Τερζής (Ζαλάου).

News 24/7

24MEDIA NETWORK