Πρεμιέρα με ήττα από την Γάνδη

Οι απουσίες και τα πολλά λάθη στοίχισαν στον Ολυμπιακό, ο οποίος γνώρισε την ήττα (3-0 σετ) από την Γάνδη στο "Μελίνα Μερκούρη", με συνέπεια το έργο του ενόψει του επαναληπτικού στο Βέλγιο να γίνει πολύ δύσκολο.

Πρεμιέρα με ήττα από την Γάνδη

Οι "ερυθρόλευκες" παρατάχθηκαν χωρίς τις τραυματίες Σοφία Κοσμά, Γιοβάνα Βέσοβιτς και Μανωλίνα Κωνσταντίνου, ωστόσο αυτό δεν τις εμπόδισε να έχουν το προβάδισμα στο ξεκίνημα του πρώτου σετ. Εντούτοις, ένα επιμέρους σκορ 2-10 έβαλε τις φιλοξενούμενες σε θέση ισχύος και τελικά επικράτησαν 25-18.

Στο δεύτερο σετ, η βελγική ομάδα ισοφαρίστηκε σε 10-10, έκτοτε όμως πάτησε γκάζι κι έφτασε με σχετική άνεση στο 25-19, αποκτώντας τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο κλειστό του Ρέντη.

Η ομάδα του Πειραιά πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για να αποφύγει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα (σ.σ. είχε προηγηθεί το 0-3 από τον Παναθηναϊκό), είχε δύο σετ-μπολ, αλλά το άστοχο σερβίς της Έλενας Χριστοδούλου και τα λάθη της Ιβάνα Μπραμπόροβα χάρισαν τη νίκη στην Γάνδη.

Πλέον, το έργο του Ολυμπιακού είναι πολύ δύσκολο, αφού σε δύο εβδομάδες θα πρέπει να νικήσει 3-0 σετ και να πάρει το "χρυσό" σετ, προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του CEV Cup.

Τα σετ: 18-25, 19-25, 25-27

News 24/7

24MEDIA NETWORK