Κρίσιμη κόντρα στο Μετς

Στο κλειστό του Μετς συγκεντρώνονται τα βλέμματα των απανταχού φίλων του βόλεϊ, όπου Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ (19:00) αναζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Κρίσιμη κόντρα στο Μετς

Οι "πράσινοι" θα διεκδικήσουν τις τελευταίες πιθανότητές τους για παραμονή στη Volleyleague. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσουν τον "δικέφαλο" και παράλληλα να χάσει η ΕΑΠ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ούτως ώστε να μπουν στα play out.

"Θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα, ελπίζοντας ότι κι ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων θα μας φέρει στα play out. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα εξαντλήσουμε και την τελευταία πιθανότητα. Κι ΠΑΟΚ έχει κίνητρο από την δική του πλευρά, δεν είναι αδιάφορος και θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι", δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος υπολογίζει πλέον και στον Μιχάλη Χριστοφορίδη.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει τη νίκη (και απώλεια βαθμών της Λαμίας) για να καταλάβει την 5η θέση της βαθμολογίας. Μοναδικό πρόβλημα των φιλοξενούμενων αποτελεί ο στρατευμένος Βασίλης Καρασαρλίδης.

Ο Γιάννης Μέλκας είπε για το ματς: "Ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου κι οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τη νίκη. Η θέση είναι ανοικτή, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Βέβαια το μυαλό μας είναι πρώτα στο δικό μας παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αφού παίζουμε μια ομάδα που δείχνει να έχει βρει πλέον ισορροπία, έχει συνειδητοποιημένους παίκτες και παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK