Ήρθαν στα χέρια Ανδρεάδης και πρόεδρος

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον ΠΑΟΚ, καθώς διαπληκτίστηκε αρχικά με τον προπονητή του και εν συνεχεία ήρθε στα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας!

Ήρθαν στα χέρια Ανδρεάδης και πρόεδρος

Όλα ξεκίνησαν στο φινάλε του καθοριστικού τέταρτου σετ, όταν ο Σάκης Μουστακίδης αντικατέστησε τον έμπειρο άσο με τον νεαρό Χρήστο Μπουφίδη, ο οποίος έχασε το κρίσιμο σερβίς.

Ο Ανδρεάδης τα "έχωσε" στον προπονητή του για την αλλαγή, ενώ στη συνέχεια μπήκε "ετσιθελικά" και μάλιστα κέρδισε τους τελευταίους πόντους, ωστόσο τα πνεύματα κάθε άλλο παρά ηρέμησαν.

Ο Γιάννης Τζίμας, εν τω μεταξύ, κατέβηκε από την εξέδρα στον πάγκο προκειμένου να "σβήσει τη φωτιά", μετά το τέλος του αγώνα όμως και αφού ο Ανδρεάδης έφυγε τρέχοντας για τα αποδυτήρια, τον ακολούθησε για να του ζητήσει το λόγο.

Τελικά η κατάσταση όχι μόνο δεν εκτονώθηκε στα αποδυτήρια, αλλά ο πρόεδρος του εβρίτικου συλλόγου και ο έμπειρος άσος πιάστηκαν στα χέρια, μέχρι τη στιγμή που τους χώρισαν οι ψυχραιμότεροι!

Κατόπιν ο Ανδρεάδης πήγε στα ντους και ο Τζίμας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο μόλις ξαναβρέθηκαν στο διάδρομο ξεκίνησε δεύτερος γύρος διαπληκτισμών. "Θέλω να σου μιλήσω", είπε ο πρόεδρος, "αντε γ@μήσου, δεν μιλάω μαζί σου, έχω ήδη βρει ομάδα", απάντησε ο παίκτης, προτού ο Τζίμας τον διαολοστείλει.

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί των γηπεδούχων τα έβαλαν με τον 32χρονο κεντρικό, ο οποίος ανταπέδωσε τις "φιλοφρονήσεις", ενώ ακόμα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έσπευσαν να συγχαρούν τον Μουστακίδη για την ψυχραιμία του.

Οι παίκτες του Εθνικού, από την πλευρά τους, ήταν δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά του Ανδρεάδη, ενώ εκείνος ούτε χαιρέτησε τους αντιπάλους ούτε ξαναβγήκε για να πανηγυρίσει. Από το "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" αποχώρησε όταν είχαν αδειάσει οι εξέδρες, προκειμένου να αποφύγει τυχόν παρατράγουδα.

*** Η ένταση είχε πολλά μέτωπα, αφού οι άνθρωποι του "δικεφάλου" αποχώρησαν χωρίς να υπογράψουν το φύλλο αγώνα, κάνοντας λόγο για "κλοπή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK