Δρίκος: "Κωμικό να χαθεί μία μεγάλη ομάδα"

Στο πρόβλημα που έχει προκύψει στον Ηρακλή με τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου του ΤΑΑ στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Δρίκος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν την Δευτέρα (26/09) στη Θεσσαλονίκη οι προπονητές και αρχηγοί των ομάδων της Α1.

Δρίκος: "Κωμικό να χαθεί μία μεγάλη ομάδα"

Να υπενθυμίσουμε ότι ο "γηραιός" χωρίς ΑΦΜ δεν μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα ώστε να την καταθέσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και η τελευταία να του βγάλει την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Σωτήρης Δρίκος: « Το πιο αισιόδοξο είναι ότι είμαστε και φέτος εδώ, για ένα άλλο πρωτάθλημα στην Α1. Αν δούμε το κοινωνικό περιβάλλον γύρω μας, το να γίνει ακόμα ένα πρωτάθλημα είναι από μόνο του σημαντικό. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Η αισιοδοξία μας πρέπει να πηγάζει μέσα από ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Οι ομάδες κάνουν την προσπάθεια τους να δουλέψουν για να βελτιωθούν και να ενισχυθούν με παίκτες. Για το πρωτάθλημα που θα έρθει δύσκολα θα μπορέσουμε να προσδιορίσουμε αν θα είναι καλύτερο. Έχω την αίσθηση όμως ότι θα παραμείνει ανταγωνιστικό, για να προσεγγίσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου των σπορ. Στόχος του Ηρακλή είναι να πρωταγωνιστεί και να μάχεται για τις διακρίσεις. Σε ένα πρωτάθλημα ο πρώτος ξεκινάει πρώτος, για το τέλος θα δούμε. Για το ελληνικό βόλεϊ οι μεγάλες ομάδες είναι σημαντικές. Για μία τεχνική έλλειψη το να χαθεί από το ελληνικό πρωτάθλημα μία μεγάλη ομάδα θα είναι κωμικό»

Κώστας Προύσαλης: « Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Όλοι μαζί να προχωρήσουμε ενωμένοι και να τα καταφέρουμε. Σήμερα όλοι μιλήσαμε για αγάπη για το βόλεϊ. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Στόχος του Ηρακλή είναι η διεκδίκηση της κορυφής και τίποτα λιγότερο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK