Ντεσπέιν: "Αποχωρώ από την Ελλάδα"

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν τόνισε πως ο Ηρακλής κατέκτησε δίκαια το νταμπλ, ωστόσο τόνισε πως δεν θα παραμείνει στην Ελλάδα λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το πρωτάθλημα στη χώρα μας.

Ντεσπέιν: "Αποχωρώ από την Ελλάδα"

Ο Κουβανός ακραίος, που σε δύο συνεχόμενες χρονιές στην Ελλάδα έχει κατακτήσει δύο νταμπλ (με Ολυμπιακό πέρυσι και με Ηρακλή φέτος), μίλησε στην εφημερίδα "Sportday" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντεσπέιν

"Είμαι πολύ χαρούμενος που οι κόποι μιας σεζόν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά τα προβλήματα, το σημαντικό είναι πως η τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα, έφερε δύο τίτλους. Βέβαια, χάρηκα περισσότερο για το Κύπελλο, αφού στο πρωτάθλημα μάς τα χάλασε λίγο η αποχώρηση του Φοίνικα Σύρου.

Δεν μου άρεσε που δεν ήρθε να αγωνιστεί ο Φοίνικας. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Από την άλλη πλευρά, αντιλαμβάνομαι τη στάση τους, μετά τη διακοπή του αγώνα. Δεν ήταν δυνατόν να παίξουμε βόλεϊ εκείνη τη μέρα.

Θα αποχωρήσω από το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί δεν μπορώ να συνεχίσω σε μια διοργάνωση που δεν λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο. Τη φετινή σεζόν υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα οργάνωσης, που δεν επέτρεψαν στις ομάδες να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχω αποφασίσει να αγωνιστώ είτε στη Βραζιλία είτε στην Ιταλία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK