Ισόπαλος και με τον Άρη με διαγώνιο τον Ανδρεάδη

Έναν ακόμα φιλικό αγώνα στον οποίο παρουσιάστηκε με ανορθόδοξο σχήμα έδωσε την Παρασκευή (23/09) ο Ολυμπιακός, με το παιχνίδι να λήγει τι άλλο...με Χ.

Ισόπαλος και με τον Άρη με διαγώνιο τον Ανδρεάδη

Οι "ερυθρόλευκοι", που παρατάχθηκαν ακόμα και με τον Ανδρεάδη διαγώνιο, αναδείχτηκαν ισόπαλοι (για μία ακόμη φορά στη σειρά των φιλικών) με 2-2 σετ με τον Άρη στο κλειστό του Ρέντη, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σάββατο (24/09).

Να σημειωθεί ότι τα νέα αποκτήματα των Πειραιωτών, ο Χιμένεθ και ο Πάολο Αντσιέτα Πίντο δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην ομάδα. Ο πρώτος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κολομβίας ενώ ο δεύτερος αναμένεται τα ξημερώματα της Τρίτης (27/09). Επίσης ο Κώστας Ιωάννου και ο Σωτήρης Σωτηρίου ήταν απόντες λόγω τραυματισμών.

« Με δεδομένες τις ελλείψεις που έχουμε προσπαθούμε και οι τέσσερις κεντρικοί να βοηθούμε την ομάδα σε όλες τις θέσεις. Παίξαμε σχετικά καλά αν και χθες κάναμε προπόνηση με βάρη και είμαστε αρκετά κουρασμένοι. Το βασικότερο είναι ότι σε όλα τα φιλικά η ομάδα δείχνει πάθος και θέληση. Πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε πολύ καλύτεροι» δήλωσε ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Από πλευράς Θεσσαλονικέων, ο Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: « Ηταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για εμάς και εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι. Ισως παίξαμε καλύτερα γιατί ήταν πιο δυνατός και ο αντίπαλος. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Tα σετ: 30-28, 25-27, 20-25, 25-20.

Ολυμπιακός: Κανέλλος 8, Πετρέας 6, Νοβότνι 14, Κοκκινάκης 14, Ανδρεάδης 15, Φιλίποφ/ Κουζούνης (λ. στα 2 πρώτα σετ 68%υποδ., ακραίος στο 3ο και 4ο 15 πόντοι), Λιβαθηνός, Μάρκου, Παπαδόπουλος, Φελερής.

Αρης: Κυριακίδης 4, Τερζής, Μπαρούτοφ 21, Τακουρίδης 7, Κιόσης 10, Σαρικεϊσογλου 17/ Σάμαρτζιτς (λ. 83%), Στεφανίδης 2, Παλέτζας 2, Κυπριανός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK