Στροφή 180 μοιρών από Καζάζη: "Μιλούσα ειρωνικά"

Αν και μετά το τέλος του αγώνα στην Κυψέλη μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Καζάζης είχε δηλώσει ότι η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, στη συνέχεια επανήλθε με διευκρινιστική δήλωση κάνοντας λόγο για τρομοκρατία.

Στροφή 180 μοιρών από Καζάζη: "Μιλούσα ειρωνικά"

Αρχικά δήλωσε ότι "η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και μακάρι τα γήπεδα να είναι πάντα γεμάτα. Είναι η ζωή μας".

Στη συνέχεια προχώρησε σε διευκρινιστική τοποθέτηση που έχει ως εξής: "Η δήλωση μου μετά τη λήξη του αγώνα ότι η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, όπως επίσης η αναφορά μου με τις λέξεις καυτή και εχθρική, φυσικά και ήταν ειρωνική! Πραγματοποιήθηκε υπό την πίεση 250 ατόμων που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου νιώσαμε την απειλή μέσα στους χώρους που αγωνιζόμαστε εκεί όπου τέτοια άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση!

Ήταν εχθρική ατμόσφαιρα, είχαμε ρίψη πολλών αντικειμένων που κάποιες στιγμές ξέφευγε από τα όρια. .Στο γήπεδο του Ολυμπιακού αλλά και στα υπόλοιπά γήπεδα, δεν έχουν παρατηρηθεί τέτοιες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, πλην του Μίλωνα και της Κυψέλης, τα οποία όμως είναι ακατάλληλα για γίνονται αγώνες. Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται ομαλά στην έδρα μας και δεν υπάρχουν παράπονα από τις φιλοξενούμενες ομάδες. Σε αντίθεση με το σημερινό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε οργανωμένο κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται οι παράγοντες και οι φορείς του αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK