Προειδοποιεί το "πράσινο" ΤΑΑ

Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για τη νίκη του στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος, αλλά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του πέμπτου εξαιτίας κάποιων "εμπρηστικών και ψευδών δημοσιευμάτων της Θεσσαλονίκης και μίας υβριστικής ανακοίνωσης συνδέσμων του "δικεφάλου".

Προειδοποιεί το "πράσινο" ΤΑΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός. Ξέρουμε να νικάμε, αλλά ξέρουμε και να χάνουμε όταν ο αντίπαλος έχει παίξει καλύτερα.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του, μπράβο και στη δική μας ομάδα για τη μάχη που έδωσε για δύο σετ. Η άσχημη αγωνιστική μας εικόνα στο 3ο σετ δείχνει ακριβώς το μέγεθος της υπερπροσπάθειας που έχουν κάνει τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα.

Δεν θα αναζητήσουμε δικαιολογίες για την ήττα σε διαιτητικές αποφάσεις στα δύο πρώτα σετ που κρίθηκαν οριακά, ούτε καν στην καταφανώς αντίθετη με τον Πειθαρχικό Κανονισμό της ΕΣΑΠ συμμετοχή του Χιμένες στο χτεσινό παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ άξιζε να νικήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μπροστά μας έχουμε άλλον έναν αγώνα, τον 5ο και τελευταίο της σειράς. Η ομάδα μας θα παλέψει, όπως πάντα κάνει, κι ο καλύτερος ας νικήσει.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τη Δευτέρα περιμένουμε να έχουμε ως φιλοξενούμενη ομάδα:

- ανάλογη διαιτησία με αυτή που είχε ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ στο χτεσινό αγώνα,

- την ίδια άψογη αντιμετώπιση προς όλα τα μέλη της αποστολής μας με αυτή που είχαν στην Κυψέλη τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ.

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ! Τονίζουμε ιδιαιτέρως και προς κάθε αρμόδιο το θέμα της ασφάλειας διότι, δυστυχώς, εμπρηστικά και ψευδή δημοσιεύματα της Θεσσαλονίκης και μία υβριστική ανακοίνωση συνδέσμων του ΠΑΟΚ δημιουργούν ιδιαίτερα επικίνδυνο κλίμα για το παιχνίδι της Δευτέρας".

ΥΓ1: Για τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού στο χτεσινό παιχνίδι δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο σχόλιο, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι: αυτός ο κόσμος αξίζει σ’ αυτή την ομάδα κι αυτή η ομάδα αξίζει σ’ αυτόν τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε έτσι, όλοι μαζί, την έντιμη προσπάθειά μας να φέρουμε ξανά τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και είναι βέβαιο ότι, αργά ή γρήγορα, θα τα καταφέρουμε.

ΥΓ2: Δυστυχώς κάποιοι κάτοχοι εισιτηρίων δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το χτεσινό παιχνίδι για λόγους ασφαλείας, κάτι το οποίο μας λυπεί και μας απασχολεί έντονα και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να μην ξανασυμβεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK