Στοπ της ΕΣΑΠ σε Σαρατσένι

Στον "πάγο" έβαλε η ΕΣΑΠ την Παρασκευή (14/10) το συμβόλαιο του Τζιανλούκα Σαρατσένι με τον Παναθηναϊκό λόγω κάποιων εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στην υπόθεση του ενώ αυτό του Τζορτζ Παπαδόπουλου με την ΕΑ Πατρών, έστω και με κάποια καθυστέρηση, εγκρίθηκε.

Στοπ της ΕΣΑΠ σε Σαρατσένι

Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Ιταλού ακραίου των "πρασίνων" διαπιστώθηκαν ζητήματα νομικής φύσεως, τα οποία μάλιστα η Επιτροπή Έγκρισης Συμβολαίων της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος δεν έχει συναντήσει ξανά.

Έτσι αποφασίστηκε να παραπεμφθεί προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, το οποίο θα συνεδριάσει εκτάκτως την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τον 19χρονο ακραίο της ΕΑΠ, μέχρι το απόγευμα δεν είχε φτάσει στα γραφεία της Λίγκας το έγγραφο από την Ομοσπονδία των ΗΠΑ που να δηλώνει ότι δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα της και έτσι δεν είχε εγκριθεί το συμβόλαιο του. Λίγες ώρες αργότερα όμως η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε ότι έχει πλέον στα χέρια της το σχετικό χαρτί, δίνοντας έτσι την ελευθέρας στον παίκτη να ενισχύσει το συγκρότημα της αχαϊκής πρωτεύουσας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK