Παντακίδης στο Contra.gr: "Δεν ήμασταν απλώς μια ομάδα"

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης, υποκλίνεται με δηλώσεις του στο Contra.gr στους φιλάθλους του "Δικεφάλου" για την συμπαράστασή τους στην τελική φάση των πλέι οφ και αποκαλύπτει γιατί ο φετινός ΠΑΟΚ ήταν ξεχωριστός.

Παντακίδης στο Contra.gr: "Δεν ήμασταν απλώς μια ομάδα"

Ο Γιάννης Παντακίδης ήταν ο μοναδικός παίκτης από την περσινή ομάδα του ΠΑΟΚ που παρέμεινε και φέτος στο ρόστερ. Αγωνίζεται στον "Δικέφαλο" συνεχόμενα από το 2006, με ένα μικρό διάλειμμα ενός έτους που μετακόμισε στην Λαμία, και όπως τονίζει με δηλώσεις του στο Contra.gr η χημεία μεταξύ των παικτών έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε ο ΠΑΟΚ να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας.

"Πέρασα μερικές δύσκολες στιγμές τα προηγούμενα χρόνια. Το γήπεδο κάποτε είχε μέσα 30-40 άτομα, αλλά ήρθε, πλέον, η μέρα να παίζουμε με 10.000 κόσμο. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές και το πιο σημαντικό είναι ότι δώσαμε μεγάλη χαρά στον λαό του ΠΑΟΚ", είπε αρχικά και στη συνέχεια αποκάλυψε τη συνταγή που οδήγησε τον Δικέφαλο στην κορυφή.

"Έπαιξε ρόλο φυσικά η καλή ομάδα που είχαμε. Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό. Είχαμε και καλή χημεία και ήμασταν και εντός και εκτός γηπέδου μια οικογένεια. Δεν ήμασταν, απλώς, μία ομάδα. Μόνο έτσι μπορούν να έρθουν επιτυχίες. Αυτό ήταν το βασικό συστατικό που μας έφερε εδώ που μας έφερε".

Για το τι πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από την φετινή περίοδο για να παραμείνει στην κορυφή υπογράμμισε: "Πιστεύω ότι πρέπει να μέινουν κάποιοι παίκτες από την φετινή ομάδα και να γίνουν και κάποιες προσθήκες. Θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και την επόμενη περίοδο, αλλά αυτά, πρωτίστως, είναι θέματα της τεχνικής ηγεσίας και του τεχνικού τιμ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK