Γκόμες στο Contra.gr: "Τρελάθηκα που δεν πανηγύρισα τη νίκη μου!"

O έμπειρος διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Ερνάν Γκόμες, μίλησε στο Contra.gr για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού μέσα στο "Μελίνα Μερκούρη", αλλά και για τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, με αποκορύφωμα τη ρίψη... κάδου στο παρκέ.

Γκόμες στο Contra.gr: "Τρελάθηκα που δεν πανηγύρισα τη νίκη μου!"

Ο Ερνάν Γκόμες δεν είναι χθεσινός στην Ελλάδα. Δεν ανήκει στην κατηγορία των αθλητών που "πέφτουν από τα σύννεφα" όταν βλέπει σκηνές σαν αυτές που εκτυλίχθηκαν στο κλειστό "Μ. Μερκούρη", στο επεισοδιακό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο 32χρονος διαγώνιος του Δικεφάλου δεν μπορεί ακόμα να... συνηθίσει στην ελληνική ατμόσφαιρα και δεν μπορεί να χωνέψει ότι υπάρχει κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο με μοναδικό μέλημα να δημιουργήσει επεισόδια.

"Αντί να πανηγυρίζω προσπαθούσα να προστατευτώ!"

"Ποτέ δεν θα το καταλάβω αυτό", τόνισε αρχικά, στο Contra.gr, ο έμπειρος Βενεζουελάνος, ο οποίος μας μίλησε για όσα έζησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μέχρι και τη στιγμή του... κάδου που πετάχτηκε στο παρκέ.

"Τρελάθηκα! Νευρίασα με όλα αυτά που είδα. Θύμωσα που δεν μπορούσα να πανηγυρίσω μια μεγάλη νίκη και κοιτούσα πως να προστατευτώ από όλα αυτά. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις τέτοιες σκηνές! Μιλάμε για αθλητισμό ρε φίλε!"

"Φοβήθηκα μην τραυματιστώ!"

Και παρά το γεγονός πως και ο ίδιος ήθελε να πάει την κουβέντα στο αγωνιστικό κομμάτι της κυριακάτικης αναμέτρησης, τα γεγονότα που έζησε δεν τον άφηναν: " Ανησυχούσαμε πώς θα παίξουμε σε αυτές τις συνθήκες. Είμαστε αθλητές και αντί να δείχνουμε στον κόσμο να αγαπάει τα σπορ και να σέβεται τους αθλητές, είμαστε αναγκασμένοι να μιλάμε για αυτά. Φοβήθηκα μην τραυματιστώ σοβαρά! Κάποιοι πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο για αυτό! Επιτέλους, κάποιος πρέπει να αναλάβει δράση. Η αστυνομία, η πολιτεία, κάποιος τέλος πάντων. Το μόνο που εύχομαι είναι να μην επαναληφθούν τέτοιες καταστάσεις. Θα έρθουν κι άλλα ντέρμπι, μακάρι να μη ζήσει κανείς παίκτης τέτοια γεγονότα".

Για επιμύθιο, ο Ερνάν Γκόμες αναφέρθηκε και στο σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ: " Πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, με τεράστια ιστορία και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Ηταν μια δύσκολη νίκη. Δεν τελείωσε, όμως, τίποτα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας".

Διαβάστε ακόμη:

Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-3 σετ

Δείτε VIDEOS των επεισοδίων:

πηγή: greekvolley.com

Από το 5:41 και μετά:

πηγή: volleynews.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK