Καλμαζίδης: "Αν υπάρχουν προβλήματα, ας μου το πουν"

"Είμαστε τέλη Ιουνίου και δεν ξέρουμε τίποτα" τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ. Ποιο είναι το παράπονό του.

Καλμαζίδης: "Αν υπάρχουν προβλήματα, ας μου το πουν"

Ο Γιάννης Καλμαζίδης οδήγησε την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ στον πρώτο τίτλο της ιστορίας της και στην κατάκτηση του νταμπλ, το μέλλον του όμως παραμένει αβέβαιο. Μάλιστα ο ίδιος εκφράστηκε με παράπονο, επισημαίνοντας πως η διοίκηση θα μπορούσε να του είχε ήδη μιλήσει, εάν υπάρχουν προβλήματα.

Στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: "Τα πράγματα είναι παγωμένα. Είμαστε τέλη Ιουνίου και δεν ξέρουμε τίποτα. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ίσως γίνεται προγραμματισμός από τη διοίκηση χωρίς εμένα, δεν το ξέρω. Κανείς, άλλωστε, δεν είναι αναντικατάστατος.

Κατανοώ ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, οικονομικά ζητήματα, σε κάθε περίπτωση νομίζω πως θα μπορούσανε να μου τα πουν.

Κάναμε μια επιτυχημένη χρονιά, με την ολοκλήρωση της οποίας η λογική έλεγε ότι είμαστε συνεργάτες και βρισκόμαστε άμεσα για να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας. Δεν υπάρχει τέτοιο δεδομένο, δεν γνωρίζω τι θα γίνει από εδώ και στο εξής".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ