Ένταση και... ιπτάμενα αντικείμενα στην Πυλαία

Η ένταση δεν έλειψε από το κλειστό της Πυλαίας, όπου μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ πέταξε αντικείμενα στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ημιτελικού. Δείτε το VIDEO.

Ένταση και... ιπτάμενα αντικείμενα στην Πυλαία

Η εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του τρίτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία χάλασε προς στιγμήν στο φινάλε, όταν μετά το τέλος του αγώνα, μερίδα οπαδών πέταξε αντικείμενα στους παίκτες των "ερυθρολεύκων".

Ευτυχώς, η ένταση δεν κράτησε πολύ, αφού οι παίκτες των Πειραιωτών αποχώρησαν γρήγορα από τον αγωνιστικό χώρο. Δείτε τι ακριβώς συνέβη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ζωντανός: Όρθιος ο Ολυμπιακός
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ