Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-3

Με κορυφαίους τους Σεπέδα και Χιμένες, ο αποφασισμένος ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-1 στο στο "Μελίνα Μερκούρη" και έκανε το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών της Volley League.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-3

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 3-2 στο "Μελίνα Μερκούρη" και έγινε το αφεντικό της ημιτελικής σειράς της Volley League. Ο "Δικέφαλος" πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε σε μία σχετικά εύκολη νίκη, αφού έχασε μόνο ένα σετ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα και εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα στο σερβίς και την αναποτελεσματικότητά του στην επίθεση έκανε το 0-1. Οι "ερυθρόλευκοι" έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο σετ, μείωσαν σε σημαντικό βαθμό τα λάθη και με τους Έγκλεσκαλνς και Όγκουρτσακ σε καλή βραδιά ισοφάρισαν σε 1-1. Το τρίτο σετ ήταν και το πιο συναρπαστικό, αφού οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο μέχρι το φινάλε. Σε αυτό το σημείο ήταν που "μίλησε" ο Σεπέδα, ο οποίος έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο 24-26.

Στο τέταρτο και καθοριστικό σετ, οι Πειραιώτες ξέμειναν από δυνάμεις και ο Έγκλεσκαλνς ήταν απελπιστικά μόνος του, την ώρα που ο Χιμένες, παρά το γεγονός πως δεν ξεκίνησε καλά, ανέβασε... στροφές και έδωσε πολλές λύσεις στους φιλοξενούμενους. Ο Κουβανός ήταν και αυτός που πέτυχε τον τελευταίο πόντο, χαρίζοντας στους πρωταθλητές μια πολύ σημαντική νίκη.

Τα σετ:19-25, 25-20, 24-26, 20-25

Photo Credits: Action Images

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK