Τέλος ο Οικονόμου από την ΑΕΚ

Τίτλοι τέλους έπεσαν και επίσημα ανάμεσα στον Απόστολο Οικονόμου και την ΑΕΚ με τη δεύτερη να ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Επικρατέστερος αντικαταστάτης ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Τέλος ο Οικονόμου από την ΑΕΚ

Η ήττα της ΑΕΚ στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις της Ένωσης με τον Απόστολο Οικονόμου, με την ομάδα να ανακοινώνει την Παρασκευή (28/2) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΑΕΚ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Αποστόλη Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τους Κώστα Παπαδημητρίου και Φένια Παπαγεωργίου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία και έγινε δεκτή.

Η ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Αποστόλη Οικονόμου για την προσφορά του στην ομάδα από το 2011 που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της διαδοχής του, ο Μανώλης Ρουμελιώτης είναι το μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK